"ZAGREB PLEŠE" ime je programa Plesne škole Spin verificiranog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa koji se već petu godinu zaredom provodi u zagrebačkim školama uključenima u program. Program je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola zainteresiranih za sudjelovanje u programu.

Osmislili smo ga s primarnim ciljem da što većem broju zagrebačkih učenika pod trenutno najpovoljnijim mogućim uvjetima omogućimo svladavanje osnova najpopularnijih društvenih plesova u što ranijoj životnoj dobi. U godinama tijekom kojih smo za svoja nastojanja imali sreću od državnih ili gradskih institucija sudjelovanje u programu je za učenike čak bilo u potpunosti besplatno.
Sekundarni je cilj programa iz mase učenika izdvojiti najambiciozniju i najtalentiraniju djecu koju po završetku bazične obuke nastojimo potaknuti da se odluče na aktivno bavljenje sportskim plesom u sklopu sportske sekcije Plesne škole Spin.

Mladi sudionici programa će u četiri mjeseca druženja u prostorima svoje škole (1x tjedno po 90 minuta ili 2x tjedno po 60 minuta) naučiti osnove

latinsko američkih (samba, cha-cha-cha, rumba, jive)

standardnih (engleski valcer, bečki valcer, tango, quickstep, slowfox) , te

društvenih plesova (disco-fox, mambo, salsa, bachata, rock'n'roll)

U školskoj godini 2010./2011. program se zasad provodi u:
OŠ Matka Laginje
OŠ dr. Ivana Merza
OŠ Silvija Strahimira kranjčevića
OŠ Ivana Gorana Kovačića
OŠ Augusta Harambašića
OŠ Miroslava Krleže

Program se učenike navedenih škola provodi u dvorani MS Voćarska.

urska1 Termin: subotom, za učenike 1.-4. razreda od 9-10:30, a za učenike od 5.-8. razreda od 10:30-12 sati.

Adresa: Voćarska cesta 71, Zagreb

Prvih mjesec dana program je besplatan, a nakon toga učenici 1.-4. razreda plaćaju 100 kn, a za učenici od 5.-8. razreda 150 kn mjesečno.

Sve zagrebačke roditelje, školske nastavnike, ravnatelje, članove školskih odbora koji žele saznati je li i njihovu školu moguće uključiti u naš program pozivamo da nas kontaktiraju telefonski na 098/130 40 50 ili pismeno putem naše kontakt forme.