.

Plesni klub: Novosti


15.06.2015.
Jučer je održan i turnir u Splitu, a osvojeno je još više medalja!
U konkurenciji mlađih osnovaca D1 u standardnim plesovima prvi su bili Kristian Marinić i  Leonarda Oreč drugi Marko Ciganović i Sunčica Krnić, a treći Nino Noa Pavić i Pia Tomašković. Iste medalje i u istom poretku naši su najmlađi Spinovci osvojili i u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji mlađe mladeži D1 Martin Fiedler i  Sara Pečatnik su u standardnim plesovima osvojili zlatnu, a u latiskoameričkim srebrnu medalju.
Naši veterani Ljubica i Arsen Jahoda nastupili su sami na domaćem terenu i uzeli zlatne medalje u konkurenciji veterana 3.

14.06.2015.
Veliki dan za naša četiri nova para je stigao! Jučer su u Makarskoj debitirali:
U konkurenciji mlađih osnovaca D1 u standardnim plesovima drugi su bili Marko Ciganović i  Sunčica Krnić, treći Kristian Marinić i Leonarda Oreč, a četvrti Nino Noa Pavić i Pia Tomašković. U latinskoameričkim plesovima Spin ima sve tri medaljei: prvi su bili Kristian Marinić i Leonarda Oreč, drugi Marko Ciganović i Sunčica Krnić, a treći Nino Noa Pavić i Pia Tomašković.
U konkurenciji mlađe mladeži D1 prvi put su nastupili Martin Fiedler i Sara Pečatnik i osvojili dvije srebrne medalje
Naši veterani Ljubica i Arsen Jahoda nastupili su sami i uzeli zlatne medalje u konkurenciji veterana 3.

01.06.2015.
Artur Posedkin i Deborah Šuker nastupili su na WDSF open turniru u Košicama. U standardnim plesovima su podijelili 38. mjesto, dok su u latinskoameričkima bili 25.

10.05.2015.
Na jučer održanom turniru u Bjelovaru, predstavljali su nas Artur Posedkin i Deborah Šuker. Nastupili su u konkurenciji odraslih B u standardnim te BA u latinskoameričkim plesovima i pobijedili u obje. S ovim bodovima Artur i Deborah su i u standardnim plesovima ušli u A kategoriju. Čestitamo!

12.04.2015.
Jučer je u Zagrebu održan plesni turnir na kojem su nastupila dva naša para.
Artur Posedkin i Deborah Šuker su bili drugi i u konkurenciji odraslih B u standardnim i u konkurenciji A u latinskoameričkima plesovima.
Arsen i Ljubica Jahoda osvojili su prvo mjesto u konkurenciji veterena 3 A u standardnim i u konkurenciji B u latinskoameričkim plesovima. Arsen i Ljubica su s ovim osvojenim bodovima prešli u A kategoriju i latinskoameričkih plesova. Čestitamo!

29.03.2015.
Artur Posedkin i Deborah Šuker nastupili su jučer na Europskom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima u kategoriji odraslih koje je održano u Aarhusu u Danskoj i osvojili 59. mjesto.

14.03.2015.
Artur Posedkin i Deborah Šuker nastupili su na 34. Trofeo Colombo. U konkurenciji Raising Star u standardnim plesovima osvojili su 9. mjesto. Na WDSF turniru podijelili su 63. mjesto u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili 84.

09.03.2015.
Jučer je u Koprivnici održan plesni turnir na kojem su nas predstavljali Artur Posedkin i Deborah Šuker. U konkurenciji odraslih B u standardnim plesovima bili su drugi, a u latinskoameričkima treći. Artur i Deborah su s ovim osvojenim bodovima prešli u A kategoriju latinskoameričkih plesova. Čestitamo!

08.02.2015.
Na WDSF turniru Hungarian open 2015 koji je jučer održan u Szigetszentmiklu u Mađarskoj, predstavljala su nas 2 para.
Prvi put su nastupili Lovro Jakovina i Patricia Herceg i u konkurenciji starije mladeži osvojili 30. mjesto u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima podijelili 21. mjesto.
Artur Posedkin i Deborah Šuker su u konkurenciji odraslih bili 38. u standardnim te 33. u latinskoameričkm plesovima.

25.01.2015.
U organizaciji HSPS-a jučer je u Varaždinu održano Prvenstvo Hrvatske u standardnim plesovima. Predstavljala su nas dva para:
Artur Posedkin i Deborah Šuker bili su odlični šesti u konkurenciji odraslih, dok su Arsen i Ljubica Jahoda osvojili zlatnu medalju u konkurenciji veterana 3. Čestitamo!
Naši Samoborci Nikola Oto i Katarina Lepoglavec bili su četvrti u konkurenciji odraslih, dok su Patrick Vrančić i Barbara Bzik bili 15. u konkurenciji starije mladeži.

14.12.2014.
Na bodovnom turniru koji je jučer održan u Rogaškoj Slatini nastupili su Artur Posedkin i Deborah Šuker. Pobijedili su u obje vrste plesova u konkurenciji odraslih B.

08.12.2014.
Proteklog vikenda održan je 16. Maribor Open.
Na bodovnom dijelu turnira nastupili su Arsen i Ljubica Jahoda te bili peti u konkurenciji veterana 2 ST A. U WDSF dijelu turnira Arsen i Ljubica su osvojili 44. mjesto u konkurenciji veterana 2 u standardu, peto mjesto u konkurenciji veterana 1 u latinu, te 7. mjesto u konkurenciji veterana 2 u latinu.
U konkurenciji odraslih, Artur Posedkin i Deborah Šuker osvojili su 51. mjesto u standardnim, te 48. mjesto u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji starije mladeži Zoran Margetić i Ena Beč podijelili su 25. mjesto u latinskoameričkim plesovima.
Naši Samoborci Nikola Oto i Katarina Lepoglavec su u bodovnom dijelu turnira osvojili treće mjesto u konkurenciji odraslih ST A. U WDSF dijelu turnira Nikola i Katarina su u konkurenciji Rising Star Standard bili deveti, a u konkurenciji odraslih u standardnim plesovima 33.

30.11.2014.
U odličnoj organizaciji SPK Varaždin jučer je održan plesni turnir pod nazivom Croatia Open.
U konkurenciji osnovaca ST D3 Roberto Pintarić i Tea Potesak su bili šesti.
U konkurenciji starije mladeži B Zoran Margetić i Ena Beč su bili četvrti u standardnim te peti u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih ST B Artur Posedkin i Deborah Šuker su bili drugi, a Kristian Augustić i Amadea Bilanović peti. U latinskoameričkima su Artur i Deborah su ponovo bili drugi, a Kristian i Amadea sedmi.
Arsen i Ljubica Jahoda su bili prvi u konkurenciji veterana 2 ST A te LA B.

24.11.2014.
U Zagrebu je jučer održan plesni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca ST D3 Roberto Pintarić i Tea Potesak su bili peti.
U konkurenciji mladeži B svoj oproštajni turnir otplesali su Marko Bilandžija i Patricia Herceg. U standardnim plesovima bili su treći, a u latinskoameričkim peti.
U konkurenciji starije mladeži B Zoran Margetić i Ena Beč su bili peti u standardnim te šesti u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih ST B Artur Posedkin i Deborah Šuker su bili drugi, a Kristian Augustić i Amadea Bilanović treći. U latinskoameričkima su Artur i Deborah su ponovo bili drugi, a Kristian i Amadea četvrti.

17.11.2014.
Na 21. Austrian Openu koji je proteklog vikenda održan u Beču, predstavljali su nas Artur Posedkin i Deborah Šuker.
U konkurenciji odraslih u standardnim plesovima podijelili su 98. mjesto, dok su u latinskoameričkima bili 83. U konkurenciji Raising Stars Latin Artur i Deborah su podijelili 39. mjesto.

09.11.2014.
Jučer je u Samoboru u suorganizaciji PK Spin i ŠPK Samobor održan plesni turnir na kojem je nastupilo šest naših parova.
U konkurenciji osnovaca D3 Roberto Pintarić i Tea Potesak su bili treći u standardnim te drugi u latinskoameričkim plesovima. Roberto i Tea su prešli u LA C kategoriju. Čestitamo!
U konkurenciji mladeži B Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili su četvrti u standardnim te šesti u latinskoameričkim plesovima.
Zoran Margetić i Ena Beč su u kategoriji starije mladeži bili peti u standardnim te šesti u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih B Artur Posedkin i Deborah Šuker osvojili su dva prva mjesta. Kristian Augustić i Amadea Bilanović su bili šesti u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima podijelili 11. mjesto.
Arsen i Ljubica Jahoda su u standardnim plesovima u konkurenciji veterana 2 A bili drugi dok su u konkurenciji veterana 2 B u latinskoameričkim plesovima bili prvi.

Na turniru su prvi put zajedno plesali naši Samoborci Patrick Vrančić i Barbara Bzik. U konkurenciji starije mladeži C bili su drugi u standardnim te treći u latinskoameričkim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih A u standardnim plesovima prvi su bili Nikola Oto i Katarina Lepoglavec.

05.11.2014.
Pozivamo vas na plesni turnir koji će se u organizaciji ŠPK Samobor i PK Spin održati u subotu 08.11.2014. u Sportskoj dvorani Samobor. Prijavljeno je preko 110 parova iz 32 kluba iz 4 države.

19.10.2014.
Na prvenstvu Hrvatske u kombinaciji 10 plesova predstavljala su nas četiri para i svi su ušli u finala.
U konkurenciji mladeži Marko Bilandžija i Patricia Herceg osvojili su šesto mjesto.
U konkurenciji starije mladeži Zoran Margetić i Ena Beč bili su četvrti.
U konkurenciji odraslih Artur Posedkin i Deborah Šuker osvojili su šesto mjesto.
U konkurenciji veterana 2 Ljubica i Arsen Jahoda i ove su godine apsolutni prvaci. Čestitamo!

28.09.2014.
U konkurenciji starije mladeži u latinskoameričkim plesovima na Beodanceu, Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su 24., a Marko Bilandžija i Patricia Herceg 38. mjesto. Marko i Patricia su u svojoj kategoriji mladeži u standardnim plesovima osvojili 23. mesto.
Artur Posedkin i Deborah Šuker osvojili su 24. mjesto među 62 para u konkurenciji odraslih u latinskoameričkim plesovima.

27.09.2014.
Na WDSF turniru Beodance koji se od jučer održava u Beogradu, predstavljaju nas tri para.
Artur Posedkin i Deborah Šuker nastupili su jučer u konkurenciji Raising stars latin gdje su podijelili odlično deseto mjesto.
Danas su u konkurenciji starije mladeži u standardnim plesovima Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili 30., a Zoran Margetić i Ena Beč 16. među 39. parova.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg su bili 31. od ukupno 51 para u konkurenciji mladeži u latinskoameričkim plesovima.
Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su 26. mjesto u konkurenciji 47. parova odraslih u standardnim plesovima.

14.09.2014.
Artur Posedkin i Deborah Šuker predstavljali su nas na bodovnom turniru u Kisteleku gdje su bili sedmi u konkurenciji odraslih B parova u latinskoameričkim plesovima.

07.09.2014.
Na jučerašnjem turniru u Bratislavi Artur Posedkin i Deborah Šuker su na bodovnom turniru osvojili 9. mesto među 23. para, dok su na WDSF open turniru bili 54., sve u latinskoameričkim plesovima.

05.09.2014.
Na kampu reprezentacije koji je održan od 02.-04.09. u Spa&Sport resortu u Svetom Martinu na Muri sudjelovala su tri para iz našeg kluba: Marko Bilandžija i Petricia Herceg, Zoran Margetić i Ena Beč te Ljubica i Arsen Jahoda. Predavači su bili Mirjam Zwijsen i Gianni Chiapperini.

18.08.2014.
Danas počinju 10-dnevne ljetne pripreme koje organiziramo u suradnji s plesnim klubovima Samobor iz Samobora, Top Step iz Siska i Varaždin iz Varaždina. Uz naše, na pripremama sudjeluju i gostujući treneri Nataša Ambrož, Blaž Pocajt, Zoran Plohl, Tatsiana Lahvinovich Galchun i Alexey Galchun.

16.08.2014.
Lijep rezultat postigli su na ovogodišnjem German Openu naši Artur Posedkin i Deborah Šuker.
U konkurenciji PRECIOSA WDSF GrandSlam Latin podijelili su 236. mjesto između 333 para.

22.06.2014.
Na WDSF turniru koji je jučer održan u Szegedu, u Mađarskoj, ponovo su nas predstavljali samo Artur Posedkin i Deborah Šuker. Spletom čudnih okolnosti plesali su samo u konkurenciji odraslih u latinskoameričkim plesovima gdje su bili dvanaesti.

08.06.2014.
Održan je tradicionalni Krško Open WDSF turnir u Sloveniji, ovaj put u toplicama u Podčetrtku. Predstavljali su nas Artur Posedkin i Deborah Šuker koji su u konkurenciji odraslih podijelili 21. mjesto u standardnim dok su u latinskoameričkim plesovima osvojili 18.mjesto. Artur i Deborah natjecali su se i Raising Star Latin konkurenciji gdje su osvojili šesto mjesto.

01.06.2014.
Jučer je u Košicama, u Slovačkoj, održan WDSF turnir na kojem su nas predstavljali Artur Posedkin i Deborah Šuker. U konkurenciji odraslih osvojili su 41. mjesto u standardnim te 32. u latinskoameričkim plesovima.

26.05.2014.
U subotu je održan bodovni turnir u Koprivnici na kojem su nas predstavljala 3 para.
U konkurenciji odraslih D1 u standardnim plesovima Marko Turčić i Daria Jezdić osvojili su drugo mjesto. S ovim bodovima prešli su u kategoriju D2 i u standardnim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih B u standardnim plesovima Artur Posedkin i Deborah Šuker osvojili su drugo mjesto, dok su Kristian Augustić i Amadea Bilanović podijelili osmo mjesto. U latinskoameričkim plesovima Artur i Deborah su pobijedili, a Kristian i Amadea su bili sedmi.
Istovremeno je u Mađarskoj, u Szombatelyju, održan WDSF turnir na kojem su Zoran Margetić i Ena Beč podijelili osmo mjesto u konkurenciji starije mladeži u standardnim plesovima.

11.05.2014.
Na jučer održanom Trofeju grada Bjelovara predstavljala su nas četiri para.
U konkurenciji starije mladeži B Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su dva četvrta mjesta.
U konkurenciji odraslih D1 Marko Turčić i Daria Jezdić osvojili su četvrto mjesto u standardnim te treće u latinskoameričkim plesovima. U latinskoameričkim plesovima prešli su u kategoriju D2. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih B Artur Posedkin i Deborah Šuker osvojili su dva treća mjesta, dok su Kristian Augustić i Amadea Bilanović u standardnim plesovima bili deveti, a u latinskoameričkim su podijelili osmo mjesto.

27.04.2014.
Na domaćem turniru u Sisku predstavljala su nas tri para:
U konkurenciji odraslih D1 Marko Turčić i Daria Jezdić osvojili su dva četvrta mjesta.
U konkurenciji odraslih B u standardnim plesovima Artur Posedkin i Deborah Šuker osvojili su prvo, a Kristian Augustić i Amadea Bilanović peto mjesto. U latinskoameričkm plesovima Artur i Deborah su bili treći, a Kristian i Amadea osmi.
U Rogaškoj Slatini plesali su naši Samoborci Patrick Vrančić i Renata Karažinec i osvojili četvrto mjesto u konkurenciji mladeži C. Kristian Augustić i Amadea Bilanović su u konkurenciji odraslih B osvojili dva treća mjesta.
Na WDSF turniru u Banjaluci nastupili su Zoran Margetić i Ena Beč. U konkurenciji starije mladeži bili su peti u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili 14.

14.04.2014.
U Ljubljani je proteklog vikenda održan tradicionalni Ljubljana Open u organizaciji Active Teama.
Na bodovnom turniru u konkurenciji osnovaca nastupili su Roberto Pintarić i Tea Potesak. U ST D2 osvojili su prvo mjesto te su prešli u kategoriju D3. U LA D3 su također pobijedili.Čestitamo!
Na open dijelu turnira sudjelovali su Artur Posedkin i Deborah Šuker. U konkurenciji Raising Star ST osvojili su 11., a u konkurenciji Raising Star LA 15. mjesto. U konkurenciji odraslih ST bili su 45., a u latinskoameričkim plesovima 42.

06.04.2014.
Jučer je u Lučkom održan turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca Roberto Pintarić i Tea Potesak bili su drugi u ST D2 i četvrti u LA D3.
U konkurenciji starije mladeži B Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su dva četvrta mjesta.
U konkurenciji odraslih D1 Marko Turčić i Daria Jezdić su u standardnim plesovima osvojili treće, a u latinskoameričkim peto mjesto.
Naši novi članovi Artur Posedkin i Deborah Šuker su u konkurenciji odraslih B osvojili peto mjesto u standardnim, te drugo mjesto u latinskoameričkim plesovima.
Arsen i Ljubica Jahoda su u konkurenciji veterana 2 ST BA bili drugi, a u konkurenciji vetereana 2 LA B prvo mjesto.

23.03.2014.
U Križevcima je jučer u organizaciji HSPS-a održano Prvenstvo Hrvatske u latinskoameričkim plesovima. Spin su predstavljala tri para:
U konkurenciji osnovaca Roberto Pintarić i Tea Potesak su bili šesti.
U konkurenciji starije mladeži Zoran Margetić i Ena Beč su također bili šesti.
U konkurenciji veterana 2 Arsen i Ljubica Jahoda osvojili su zlatnu medalju. Čestitamo!
Zbog bolesti nažalost nisu nastupili Marko Bilandžija i Patricia Herceg.

Naši Samoborci Patrick Vrančić i Renata Karažinec su bili 9. u konkurenciji mladeži.

09.03.2014.
Međunarodni dan žena plesna zajednica proslavila je jučer na turniru u Velikoj Gorici. Naši parovi postigli su sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca Roberto Pintarić i Tea Potesak bili su treći u ST D2 i četvrti u LA D3.
U konkurenciji mladeži B Marko Bilandžija i Patricia Herceg su bili peti u standardnim te četvrti u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji starije mladeži B Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su dva treća mjesta.
Debitirali su Marko Turčić i Daria Jezdić u konkurenciji odraslih D1 i osvojili odlično drugo mjesto u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih B Kristian Augustić i Amadea Bilanović nezasluženo su ostali bez finala u standardnim plesovima osvojivši sedmo mjesto.
U konkurenciji veterana 2 ST A i LA B Arsen i Ljubica Jahoda osvojili su oba prva mjesta.

Po svršetku turnira predstavnici HSPS -a predali su priznanja najuspješnijim parovima po kategorijama u prošloj godini. Među lauretima su Roberto Pintarić i Tea Potesak, Zoran Margetić i Ena Beč, Arsen i Ljubica Jahoda te naši Samoborci Nikola Oto i Katarina Lepoglavec. Čestitamo!

10.02.2014.
Na tradicionalnom turniru u Bassanu ove godine predstavljali su nas samo Marko Bilandžija i Patricia Herceg. U konkurenciji mladeži u latinskoameričkim plesovima osvojili su 21. mesto.

26.01.2014.
U Samoboru je jučer u organizaciji HSPS-a održano prvenstvo Hrvatske u standardnim plesovima.
Naši parovi postigli su sljedeće rezultate:
U konkurenciji mladeži Marko Bilandžija i Patricia Herceg su bili peti. U konkurenciji starije mladeži Zoran Margetić i Ena Beč su bili šesti.
U konkurenciji odraslih Ivan Ratković i Dunja Jagetić su bili 15., a Kristian Augustić i Amadea Bilanović 16.
Medalju, i to zlatnu, osvojili su Arsen i Ljubica Jahoda u konkurenciji Veterana 2. Čestitamo!

Naši Samoborci Patrick Vrančić i Renata Karažinec su bili 11. u konkurenciji mladeži dok su u konkurenciji odraslih Nikola Oto i Katarina Lepoglavec osvojili četvrto mjesto.

01.12.2013.
Na jučer održanom turniru u Varaždinu naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Roberto Pintarić i Tea Potesak osvojili su dva druga mjesta.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili su u konkurenciji mladeži B peti u standardnim te sedmi u latinskoameričkim plesovima.
Ivan Ratković i Dunja Jagetić su bili treći u konkurenciji odraslih ST B.
U konkurenciji veterana 2 B, Arsen i Ljubica Jahoda osvojili su dva prva mjesta. Arsen i Ljubica su s ovim bodovima ušli u A kategoriju u standardnim plesovima na čemu im od sveg srca čestitamo!!

17.11.2013.
Proteklog vikenda u Beču je održan tradicionalni Austrian Open. U organizaciji HSPS-a tamo su nas predstavljala 4 plesna para:
u konkurenciji mladeži Marko Bilandžija i Patricia Herceg podijelili su 78. mjesto u latinskoameričkim plesovima, te 62. u standardnim.
Zoran Margetić i Ena Beč plesali su u konkurenciji starije mladeži i osvojili 72. mjesto u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkim podijelili 89. mjesto.
Naši Samoborci Patrick Vrančić i Renata Karažinec su u konkurenciji mlađe mladeži u latinskoameričkim plesovima podijelili 53. mjesto. Patrick i Renata plesali su i u konkurenciji mladeži i u latinskoameričkim plesovima podijelili 86. mjesto, a u latinskoameričkim 68. Robert i Ana Marić su u konkurenciji starije mladeži podijelili 73. mjesto u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili 88.

11.11.2013.
Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević proteklog vikenda su nastupili na dva turnira. U Szombathelyju u Mađarskoj su bili drugi dok su u slovačkoj Nitri bili 11. Tomislav i Petrunjela su s ovim bodovima ekspresno dohvatili A kategoriju u standardnim plesovima. Čestitamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.10.2013.
U subotu su u Cazinu Kristian Augustić i Amadea Bilanović osvajanjem prvog mjesta stekli uvjete za prelazak u B kategoriju odraslih. Čestitamo !!!
U kategoriji odraslih ST B Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević bili su drugi.
Tomislav i Petrunjela nastupili su i u nedjelju u Ljubljani gdje su osvojili treće mjesto.

20.10.2013.
U odličnoj organizaciji SPK Samobor jučer je održano Prvenstvo RH u kombinaciji 10 plesova, prvi put nakon dugo vremena sa sudačkim panelom sastavljenim isključivo od domaćih sudaca. Naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađih osnovaca Roberto Pintarić i Tea Potesak osvojili su četvrto mjesto.
U konkurenciji mladeži su bili peti, a Marko Bilandžija i Patricia Herceg su podijelili deseto mjesto.
U konkurenciji odraslih Kristian Augustić i Amadea Bilanović su bili deseti.
U konkurenciji veterana 2 Arsen i Ljubica Jahoda su osvojili zlatnu medalju i postali apsolutni pobjednici za 2013. godinu. Čestitamo!
Naši Samoborci Patrick Vrančić i Renata Karažinec bili su 10. u konkurenciji mlađe mladeži, Damjan Korak i Barbara Bzik u konkurenciji mladeži 15., a Robert i Ana Marić peti u konkurenciji starije mladeži.

14.10.2013.
Na turniru koji je ovog vikenda održan u Murskoj Soboti predstavljali su nas Kristian Augustić i Amadea Bilanović. U konkurenciji odraslih ST C bili su treći.

06.10.2013.
Jučer je održan Trofej grada Varaždina na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
U kategoriji mlađih osnovaca D2 Roberto Pintarić i Tea Potesak su bili četvrti u standardnim te drugi u latinskoameričkim plesovima. S ovim bodovima Roberto i Tea prelaze u kategoriju LA D3. Čestitamo!
U kategoriji mladeži ST B Zoran Margetić i Ena Beč bili su treći, a Marko Bilandžija i Patricia Herceg sedmi, dok su u LA B Zoran i Ena bili četvrti, a Marko i Patricia osmi.
U kategoriji odraslih C Kristian Augustić i Amadea Bilanović bili su treći u standardnim te drugi u latinskoameričkim plesovima.
U kategoriji odraslih ST B Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević bili su šesti.
U kategoriji veterana 2 Arsen i Ljubica Jahoda osvojili su dvije zlatne medalje.

30.09.2013.
Održan je 12. Beodance. U Beogradu su nas predstavljali Kristian Augustić i Amadea Bilanović. Na bodovnom dijelu turnira osvojili su drugo mjesto u standardnim plesovima te četvrto u latinskoameričkima.
Na otvorenom dijelu turnira bili su 43. u standardnim te 73. u LA plesovima.

22.09.2013.
Jučer je u Vrbovcu održan prvi domaći plesni turnir u novoj sezoni. Predstavljala su nas 4 para.
Mlađi osnovci Roberto Pintarić i Tea Potesak pobijedili su u LA D2.
U kategoriji mladeži B Marko Bilandžija i Patricia Herceg su bili sedmi u standardnim te osmi u latinskoameričkim plesovima.
U kategoriji odraslih C Kristian Augustić i Amadea Bilanović su osvojili dva četvrta mjesta.
U kategoriji odraslih BA u standardnim plesovima Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević su bili četvrti.

16.09.2013.
Dva naša para započela su novu plesnu sezonu jučer u Beogradu.
U kategoriji odraslih C Kristian Augustić i Amadea Bilanović pobijedili su standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili četvrti.
Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević su u kateboriji odraslih ST B bili četvrti.

23.06.2013.
Na turniru koji je jučer održan u Gornjem Vakufu u BiH, predstavljali su nas, već pogađate, Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević. U konkurenciji odraslih B su za kraj sezone odnijeli pobjedu.

16.06.2013.
Na bodovnom turniru PK Spin u Beogradu nastupila su dva naša para.
Kristian Augustić i Amadea Bilanović su u konkurenciji odraslih C pobijedili u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili drugi.
Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević su u konkurenciji odraslih ST B bili drugi.

15.06.2013.
Na bodovnom turniru u Krškom Kristian Augustić i Amadea Bilanović su u konkurenciji odraslih C osvojili dva druga mjesta.
Na WDSF dijelu turnira predstavljali su nas Arsen i Ljubica Jahoda - u konkurenciji veterana 1 u standardnim plesovima osvojili su 17. mesto, a u konkurenciji veterana 2 20. mjesto.
Naši Samoborci Patrick Vrančić i Renata Karažinec bili su 22. u konkurenciji mladeži u standardnim plesovima, dok su naši Petrinjci Juraj Bjelac i Petra Božurić su u konkurenciji mladeži u standardnim plesovima bili drugi, a u LA osmi. U konkurenciji starije mladeži bili su 15. mjesto u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili 26.

09.06.2013.
Na bodovnom turniru koji je jučer održan u Ljubljani Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević su u konkurenciji odraslih ST B bili drugi.

03.06.2013.
Proteklog vikenda održani su tradicionalni turniri u Splitu i Makarskoj. U subotu su u Makarskoj naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Roberto Pintarić i Tea Potesak pobijedili su u ST D1 dok su u LA D2 bili drugi. Roberto i Tea s ovim su bodovima prešli u kategoriju ST D2. Čestitamo!
Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji mlađe mladeži B bili drugi u standardnim te treći u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih ST BA Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević su bili četvrti.
U konkurenciji veterana 2 Arsen i Ljubica Jahoda su pobijedili u obje vrste plesova.
U nedjelju u Splitu, rezultati su bili sljedeći:
Mlađi osnovci Roberto Pintarić i Tea Potesak pobijedili su u LA D2.
U konkurenciji odraslih ST BA Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević su ponovo bili četvrti.
U konkurenciji veterana 2 Arsen i Ljubica Jahoda i na domaćem terenu odnose obje zlatne medalje.

26.05.2013.
Jučer je održan Trofej grada Bjelovara na kojem su mlađi osnovci Roberto Pintarić i Tea Potesak bili peti u ST D1, te drugi u LA D2.
U konkurenciji odraslih C Eugen Čukelj i Margita Šoštarić su bili šesti u standardnim te četvrti u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih ST B Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević su bili treći. Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević stigli su i na bodovni turnir u Kaposvaru te osvojili peto mjesto.

19.05.2013.
U Goraždu, u BiH, jučer je održan turnir na kojem su nas predstavljala dva para.
U konkurenciji mlađih osnovaca Roberto Pintarić i Tea Potesak pobijedili su u standardnim plesovima D1.
U konkurenciji odraslih ST B Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević također su plesali samo standard i pobijedili.

18.05.2013.
Na turniru u Beogradu, Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević su osvojili treće mjesto u konkurenciji odraslih ST B.

13.05.2013.
Na turniru u Neratovicama, podijelivši 6. mjesto, Tomislav i Petrunjela su završili svoju mini-turneju po Češkoj.

12.05.2013.
Na Kladensky poharu u Kladnom, u Češkoj Tomislav i Petrunjela su zaradili još 6 bodova osvojivši 10. mjesto.

09.05.2013.
Na Podebradsky poharu u Nymburku, u Češkoj, predstavljali su nas Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević. U konkurenciji odraslih ST B su osvojili 16. mjesto.

05.05.2013.
Na WDSF turniru u Trnavi predstavljali su nas Arsen i Ljubica Jahoda. U konkurenciji veterena 1 bili su drugi u latinskoameričkm plesovima. U konkurenciji veterana 2 bili su 14. u standardnim te treći u latinskoameričkim plesovima.
Na bodovnom dijelu turnira standard su plesali Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević i u konkurenciji odraslih B osvojili 18. mjesto.

14.04.2013.
Proteklog vikenda održan je WDSF turnir Ljubljana Open.
Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji mlađe mladeži podijelili deveto mjesto u standardnim plesovima, a u latinskoameričkim jedanaesto. U konkurenciji mladeži podijelili su 19. mjesto u ST dok su u LA plesovima bili 29.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u konkurenciji mladeži podijelili 16. mjesto u standardnim, a u konkurenciji starije mladeži 41. mjesto u latinskoameričkim plesovima.
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži podijelili deseto mjesto u LA plesovima dok su u ST bili 14. U konkurenciji starije mladeži bili su 23. u ST, a u LA su podijelili 28. mjesto.
Tomislav Teški i Lara Puškarić su u konkurenciji mladeži bili 31. u latinskoameričkim plesovima.
Arsen i Ljubica Jahoda plesali su standard, u konkurenciji veterana 1 osvojili su 18., a u konkurenciji veterana 2 22. mjesto.
Naši Petrinjci Juraj Bjelac i Petra Božurić su u konkurenciji mladeži u standardnim plesovima bili treći, a u LA osmi. U konkurenciji starije mladeži podijelili su 17. mjesto u standardnim lesovima dok su u latinskoameričkima bili 24.
Na bodovnom dijelu turnira Tomislav Teški i Lara Puškarić su u konkurenciji mladeži bili drugi u ST D3 te peti u LA C.

06.04.2013.
Na turniru koji je danas održan u Krapini naše maskote, mlađi osnovci Roberto Pintarić i Tea Potesak osvojili su prvo mjesto u latinskoameričkim plesovima te s tako osvojenim bodovima prešli u D2. Čestitamo!
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži B bili peti u standardnim te šesti u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih C Kristian Augustić i Amadea Bilanović su osvojili dva peta mjesta.

24.03.2013.
U Koprivnici je jučer održano Prvenstvo Hrvatske u latinskoameričkim plesovima. Od pet parova iz Spina, četiri su osvojila medalje.
Brončane medalje osvojili su u konkurenciji mlađih osnovaca u Roberto Pintarić i Tea Potesak, u konkurenciji mladeži Zoran Margetić i Ena Beč te u konkurenciji odraslih Evgeny Kuznetsov i Ivana Marković. U konkurenciji veterana 2 zlatnu su medalju osvojili Ljubica i Arsen Jahoda. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži Lovro Peraković i Lea Stanić su podijelili 11. mjesto.

D' Timovi Samoborci Patrick Vrančić i Renata Karažinec bili su 9. u konkurenciji mlađe mladeži dok su u konkurenciji starije mladeži Robert i Ana Marić bili 7.
D' Timovi Petrinjci Roko i Nera Šustić su bili 4. u konkurenciji mlađih osnovaca, Jakov Bjelac i Lara Čičak su bili 6. u konkurenciji osnovaca, Juraj Bjelac i Petra Božurić su u konkurenciji mladeži bili četvrti dok su Karlo i Doris Domladovac u konkurenciji starije mladeži bili 14.

17.03.2013.
Drugog dana turnira u Brnu naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Lovro Peraković i Lea Stanić podijelili su dvadeseto mjesto u konkurenciji mlađe mladeži u standardnim plesovima, dok su u konkurenciji mladeži bili 32. U istoj konkurenciji su Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili 27.
D'Timovci su postigli sljedeće rezultate: Juraj Bjelac i Petra Božurić su podijelili osmo mjesto u konkurenciji mladeži u standardnim plesovima, dok su u konkurenciji starije mladeži podijelili 32. mjesto. U istoj konkurenciji su Robert i Ana Marić bili 42.
Zoran Margetić i Ena Beč su u Moskvi u konkurenciji starije mladeži u latinskoameričkim plesovima podijelili 69. mjesto između 95 parova dok su u konkurenciji mladeži u latinskoameričkim plesovima bili 46.

16.03.2013.
Ovo je vikend međunarodnih turnira za Spinovce.
Na Open turniru u Brnu naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Lovro Peraković i Lea Stanić su bili 26. u konkurenciji mlađe mladeži u latinskoameričkim plesovima.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg su podijelili 28. mjesto u konkurenciji mladeži u LA plesovima.
Nastupili su i naši D'TIMovci: Juraj Bjelac i Petra Božurić podijelili su 16. mjesto u konkurenciji mladeži u LA plesovima dok su u konkurenciji starije mladeži u standardnim plesovima bili 51. Robert i Ana Marić su u istoj konkurenciji podijelili 35. mjesto.
Na Crystal kupu u Moskvi Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži u latinskoameričkim plesovima podijelili 64. mjesto dok su u konkurenciji starije mladeži u standardnim plesovima bili 65.

13.03.2013.
Ne zaboravite sutra ujutro obaviti liječnički pregled u sportskoj ambulanti! Ne zaboravite potvrde skenirati i poslati Dragani ili direktno g. Somogyju!
Liječnička potvrda je uvjet za prijavu na državno prvenstvo u latinskoameričkim plesovima, a 15.03.2013. je zadnji dan za prijavu!!

10.03.2013.
Na V. memorijalu Domagoja Neduga danas održanom u Sisku, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađih osnovaca LA D1 Roberto Pintarić i Tea Potesak pobijedili su i na svom drugom turniru.
U konkurenciji mlađe mladeži B Lovro Peraković i Lea Stanić osvojili su dva druga mjesta.
U konkurenciji mladeži B Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili su šesti u standardnim te osmi u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih C u standardnim plesovima Kristian Augustić i Amadea bilanović su bili treći, a Eugen Čukelj i Margita Šoštarić jedanaesti. U latinskoameričkm plesovima Kristian i Amadea su bili također treći, a Eugen i Margita su podijelili jedanaesto mjesto.
U konkurenciji odraslih LA BAI Evgeny Kuznetsov i Ivana Marković bili su drugi.
U konkurenciji veterana 2 Arsen i Ljubica Jahoda pobijedili su u obje vrste plesova.

10.03.2013.
Zoran Margetić i Ena Beč ovog su vikenda predstavljali Spin na plesnom turniru Grand Prix Dynamo. U konkurenciji mladeži na WDSF LA bili su 31 od 73 para, a na WDSF ST 32 od 81 para. Danas su u konkurenciji starije mladeži WDSF ST bili 62 od 67 parova.

25.02.2013.
Na plesnom turniru koji je jučer održan u Zelini predstavljalo nas je 6 parova:
U konkurenciji mlađih osnovaca prvi put su nastupili Roberto Pintarić i Tea Potesak i odmah pobijedili plešući cha-cha. Čestitamo!
U konkurenciji mladeži B Zoran Margetić i Ena Beč su bili četvrti, a Marko Bilandžija i Patricia Herceg deveti u standardnim plesovima. U latinskoameričkima Zoran i Ena su bili četvrti, a Marko i Patricia sedmi.
U konkurenciji odraslih C Kristian Augustić i Amadea Bilanović bili su treći, a Eugen Čukelj i Margita Šoštarić sedmi u standardnim plesovima. U latinskoameričkim plesovima Kristian i Amadea su bili treći.
U konkurenciji odraslih I, koja dugo nije viđena na domaćem bodovnom turniru, Evgeny Kuznetsov i Ivana Marković bili su odlični drugi u latinskoameričkim plesovima.

12.02.2013.
Proteklog vikenda naši Zoran Margetić i Ena Beč sudjelovali su na Svjetskom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima za mladež koje se održavalo u sklopu tradicionalnog WDSF turnira Bassano Open. Između 62 para iz 35 zemalja osvojili su 34.mjesto. Drugi par koji je predstavljao Hrvatsku, Bálint-Máté Temesvári i Paula Hude podijelili su odlično 11.-14. mjesto što je najbolji plasman dosad za hrvatske parove u toj starosnoj kategoriji. Čestitamo!
Zoran i Ena nastupili su i na WDSF turniru. U standardnim plesovima bili su 13. mjesto od 22 para, a u latinskoameričkim plesovima 16. mjesto od ukupno 63 para, pobijedivši pritom dva para koji su se dan ranije bolje plasirali na Svjetskom prvenstvu.

Sljedećeg vikenda se u Italiji, u mjestu Bassano dal Grappa održava Svjetsko prvenstvo u latinskoameričkim plesovima za mladež. Hrvatsku predstavljaju Spinovci Zoran Margetić i Ena Beč te Bálint-Máté Temesvári i Paula Hude, članovi Takta iz Varaždina. Rezultate možete pratiti manje više u realnom vremenu na stranicama Međunarodnog sportskoplesnog saveza: http://www.worlddancesport.org/

03.02.2013.
U Novom Mestu u Sloveniji, jučer je održan turnir na kojem su nas predstavljala tri para.
U konkurenciji mladeži Tomislav Teški i Lara Puškarić su u ST D3 bili drugi, a u LA C šesti.
U konkurenciji odraslih C Kristian Augustić i Amadea Bilanović pobijedili su u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili drugi.
Arsen i Ljubica Jahoda su u konkurenciji veterana 2 bili drugi u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima pobijedili.

27.01.2013.
U Krapini je jučer u organizaciji HSPS-a održano 20. prvenstvo RH u standardnim plesovima. Pred sudačkim panelom koji se nakon dužeg vremena sastojao isključivo od domaćih sudaca, plesači D'Tima postigli su sljedeće rezultate:
U sigurnom i lijepom nastupu, prvi put u konkurenciji 17 parova mlađe mladeži Lovro Peraković i Lea Stanić ušli su u finale i osvojili šesto mjesto. Našim Samoborcima Patricku Vrančiću i Renati Karažinec finale je izmaklo za dlaku - na kraju su bili sedmi.
U konkurenciji 25 parova mladeži prvi put su nastupili Marko Bilandžija i Patricia Herceg te osvojili deveto mjesto. U konkurenciji mladeži Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su peto mjesto dok su naši Petrinjci Juraj Bjelac i Petra Božurić osvojili brončanu medalju. Čestitamo!
U konkurenciji starije mladeži naši Petrinjci Karlo i Doris Domladovac su podijelili deseto mjesto dok su naši Samoborci Robert i Ana Marić bili odlični četvrti.
U konkurenciji odraslih imali smo najviše parova: Ivan Ratković i Dunja Jagetić podijelili su jedanaesto mjesto, Kristian Augustić i Amadea Bilanović su bili 15., Zvonimir Fras i Antoanet Levačić 16., dok su Dragutin Brezak i Paula Vujasić i Eugen Čukelj i Margita Šoštarić podijelili sedamnaesto mjesto.
U konkurenciji veterana 2 naši sigurni favoriti nisu iznevjerili očekivanja - Arsen i Ljubica Jahoda osvojili su zlatnu medalju. Čestitamo!
Zagrijavanje za državno prvenstvo u latinskoameričkim plesovima je obavljeno :-)

19.01.2013.
U Ludbregu je održan prvi ovogodišnji plesni turnir. Naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Lovro Peraković i Lea Stanić su na svom prvom nastupu u kategoriji mlađe mladeži uspjeli ući u finale u kategoriji LA C te šestim mjestom osvojiti bodove potrebne za ulazak u B kategoriju. Čestitamo!
Kristian Augustić i Amadea Bilanović su u svom prvom nastupu u kategoriji odraslih C bili sedmi u standardnim te četvrti u latinskoameričkim plesovima.

23.12.2012.
Na turniru koji je jučer održan u Sarajevu predstavljala su nas 3 para:
u konkurenciji osnovaca C Lovro i Lea, u konkurenciji starije mladeži C Kristian i Amadea te u konkurenciji odraslih ST B Ivan i Dunja.
Svi su lako pobijedili konkurenciju. S prelaskom granice i putovanjem je išlo malo teže :-)

16.12.2012.
Na turniru koji je jučer održan Ribnici u Sloveniji, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca C, Lovro Peraković i Lea Stanić su u standardnim plesovima pobijedili, dok su u latinskoameričkima bili četvrti.
U konkurenciji starije mladeži C, Kristian Augustić i Amadea Bilanović su u standardnim plesovima bili drugi, a u latinskoameričkima treći.
U konkurenciji odraslih, Dragutin Brezak i Paula Vujasić su pobijedili i u ST D3 i u LA D2.
U konkurenciji odraslih C Zvonimir Fras i Antoanet Levačić su bili treći i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima.
U svom prvom zajedničkom nastupu, u konkurenciji odraslih ST B Ivan Ratković i Dunja Jagetić su bili četvrti.

09.12.2012.
Drugog dana turnira u Mariboru imali smo tri predstavnika:
Zoran Margetić i Ena Beč su i danas bili 13. i to u konkurenciji mladeži u latinskoameričkim plesovima među 44 para.
Kristian Augustić i Amadea Bilanović bili su 56. u konkurenciji odraslih u standardnim plesovima.
Ljubica i Arsen Jahoda bili su 22. u konkurenciji veterana 2 u standardnim plesovima.

Naši Petrinjci Juraj i Petra bili su treći u konkurenciji mlađe mladeži u standardnim plesovima dok su u konkurenciji mladeži u latinskoameričkim plesovima podijelili 23. mjesto.

08.12.2012.
Na 14. Maribor Openu Spin su predstavljali Zoran Margetić i Ena Beč u konkurenciji mladeži. U standardnim plesovima bili su 13. u polufinalu u konkurenciji 39 parova.

D'Timovci iz Petrinje, Juraj Bjelac i Petra Božurić jučer su pobijedili 20 parova u 10 plesova u konkurenciji mlađe mladeži. Danas su u konkurenciji mladeži u standardnim plesovima bili 11. Čestitamo!

25.11.2012.
Na posljednjem ovogodišnjem domaćem turniru koji je jučer održan u Samoboru naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca C, Lovro Peraković i Lea Stanić su u standardnim plesovima bili drugi, a u latinskoameričkima peti.
U konkurenciji mlađe mladeži LA C, Tomislav Teški i Lara Puškarić podijelili su 23. mesto.
U konkurenciji mladeži LA B, Zoran Margetić i Ena Beč su bili šesti.
U konkurenciji starije mladeži C, Kristian Augustić i Amadea Bilanović su u standardnim plesovima bili peti, a u latinskoameričkima šesti, dok su Eugen Čukelj i Margita Šoštarić u standardnim plesovima bili deseti, a u latinskoameričkima su podijelili jedanaesto mjesto.
U konkurenciji odraslih D1, Mario Koštan i Ana Vujasić su u standardnim plesovima bili drugi dok su u latinskoameričkima pobijedili.
U konkurenciji odraslih D2, Dragutin Brezak i Paula Vujasić su u standardnim plesovima pobijedili, a u latinskoameričkima bili treći. Dragutin i Paula su s jučer osvojenim bodovima prešli u kategoriju ST D3. Čestitamo!
U konkurenciji veterana 2, Ljubica i Arsen Jahoda su u standardnim plesovima bili drugi, dok su u latinskoameričkima pobijedili.

19.11.2012.
Zoran Margetić i Ena Beč predstavljali su Spin na ovogodišnjem Austrian Openu koji je proteklog vikenda održan u Beču. U konkurenciji mladeži u standardnim plesovima su podijelili 62. mjesto, a u latinskoameričkima 40.

Nastupili su i naši D'Timovci, Juraj Bjelac i Petra Božurić. U konkurenciji mlađe mladeži podijelili su 30. mjesto u standardnim te 52. mjesto u latinskoameričkim. U konkurenciji mladeži podijelili su 54. mjesto u standardnim, dok su u latinskoameričkim plesovima bili 70.

05.11.2012.
U nedjelju je u Podsusedu održan plesni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji osnovaca C bili drugi u standardnim plesovima te treći u latinskoameričkima.
U konkurenciji starije mladeži ST C Kristian Augustić i Amadea Bilanović su bili šesti, a Eugen Čukelj i Margita Šoštarić osmi, dok su u latiskoameričkim plesovima Kristian i Amadea bili četvrti, a Eugen i Margita su podijelili deveto mjesto.
Mario Koštan i Ana Vujasić bili su treći u konkurenciji odraslih D1 u obje vrste plesova. Dragutin Brezak i Paula Vujasić su pobijedili u konkurenciji odraslih D2 u obje vrste plesova.
U konkurenciji odraslih C Zvonimir Fras i Antoanet Levačić su bili treći u standardnim te četvrti u latinskoameričkim plesovima.
Ljubica i Arsen Jahoda, uobičajeno na domaćim turnirima, prvi u obje vrste plesova u konkurenciji veterana2.

28.10.2012.
Jučer je naš prijateljski klub Urška organizirao turnir u Ljubljani. Naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca C Lovro Peraković i Lea Stanić pobijedili su u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili drugi.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u konkurenciji mlađe mladeži B bili treći u standardnim te peti u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji starije mladeži C Eugen Čukelj i Margita Šoštarić su bili peti u standardnim te šesti u latinskoameričkim plesovima, dok su Kristian Augustić i Amadea Bilanović u latinskoameričkim plesovima bili treći.
U konkurenciji odraslih C Zvonimir Fras i Antoanet Levačić su bili treći u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima pobijedili.
Arsen i Ljubica Jahoda pobijedili su u konkurenciji veterana 2 u obje vrste plesova.

21.10.2012.
U Karlovcu je jučer održano Prvenstvo RH u kombinaciji 10 plesova. Predstavljala su nas 4 para:
U konkurenciji osnovaca Lovro Peraković i Lea Stanić osvojili su brončanu medalju. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži Marko Bilandžija i Patricia Herceg su bili šesti među 16 parova dok su u konkurenciji mladeži Zoran Margetić i Ena Beč bili također šesti među 17 parova.
U konkurenciji veterana 2 naše uzdanice Ljubica i Arsen Jahoda su ponovo osvojili zlatnu medalju. Čestitamo!

Medalje su osvojili i sljedeći članovi D'Tima:
U konkurenciji mlađih osnovaca Jakov Bjelac i Lara Čičak su bili srebrni, a Juraj Bjelac i Petra Božurić u konkurenciji mlađe mladeži zlatni. Bravo Petrinjci!
U konkurenciji mladeži Ana i Robert Marić su osvojili brončanu medalju. Bravo Samoborci!
Patrick Vrančić i Renata Karažinec su u konkurenciji mlađe mladeži bili 12., dok su Doris i Karlo Domladovac u konkurenciji starije mladeži bili 13.

07.10.2012.
Plesni klub Spin je u suradnji s Plesnim klubom Waltzer prošle subote u školskoj sportskoj dvorani u Dubravi organizirao plesni turnir na kojem je sudjelovalo preko 200 parova iz tri države. Naši su parovi ponovo postigli zapažene rezultate.
Na bodovnom turniru sudjelovali su Lovro Peraković i Lea Stanić koji su u konkurenciji osnovaca C bili drugi u ST i treći u LA plesovima, Tomislav Teški i Lara Puškarić koji su u konkurenciji mlađe mladeži ST D2 pobijedili, Kristian Augustić i Amadea Bilanović koji su u konkurenciji starije mladeži LA C bili osmi, Dragutin Brezak i Paula Vujasić koji su u konkurenciji odraslih D2 pobijedili i u ST i u LA plesovima te Zvonimir Fras i Antoanet Levačić koji su u konkurenciji odraslih C bili peti u ST te šesti u LA plesovima. Ljubica i Arsen Jahoda ponovo su nastupili sami u obje vrste plesova i - pobijedili :-)
Na otvorenom dijelu turnira postignuti su sljedeći rezultati:
Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji osnovaca bili treći u standardnim i drugi u latinskoameričkim plesovima. Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u konkurenciji mlađe mladeži bili četvrti u ST te šesti u LA plesovima. Zoran Margetić su u konkurenciji mladeži bili peti u ST te četvrti u LA plesovima. Zvonimir Fras i Antoanet Levačić su u konkurenciji odraslih bili osmi u ST dok su LA podijelili deseto mjesto.

01.10.2012.
Proteklog vikenda u Beogradu je održan 11. Beodance, WDSF plesni turnir. Naša mala, ali odabrana ekipa postigla je sljedeće rezultate:
Marko Bilandžija i Patricia Herceg došli su po posljednjih 9 bodova za prelazak u B kategoriju, što su i uspjeli osvojivši četvrto mjesto u konkurenciji mlađe mladeži LA C. Čestitamo!
Marko i Patricia nastupili su i u Open dijelu programa: u konkurenciji mlađe mladeži u standardnim plesovima bili su 12. među 22 para, a u latinskoameričkima 19. među 24 para.
U konkurenciji mladeži Zoran Margetić i Ena Beč bili su 20. među 36 parova u standardnim, te 13. među 37 parova u latinskoameričkim plesovima.

Ostali parovi iz D'Tima postigli su sljedeće rezultate:
Juraj Bjelac i Petra Božurić su u konkurenciji mlađe mladeži ušli u oba finala: u standardnim plesovima bili su četvrti, a u latinskoameričkima peti. Juraj i Petra plesali su i u konkurenciji mladeži. U standardnim plesovima bili su 22., a u latinskoameričkima 30.
Robert i Ana Marić su u konkurenciji mladeži bili 10. u standardnim te 15. u latinskoameričkim plesovima. Robert i Ana plesali su i latinskoameričke plesove u konkurenciji starije mladeži te osvojili 31. mjesto među 55 parova.

03.09.2012.
U Srpcu, u BiH prekjučer je održan WDSF plesni turnir na kojem su uspješno sudjelovali gotovo svi Spinovi parovi:
Na bodovnom dijelu turnira u konkurenciji osnovaca C Lovro Peraković i Lea Stanić pobijedili su u obje vrste plesova. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg su bili drugi u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih C Zvonimir Fras i Antoanet Levačić su pobijedili u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili drugi.

U Open dijelu programa Spinovci su postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili su četvrti u obje vrste plesova, dok su u konkurenciji mladeži bili 18. u standardnim te 19. u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji mladeži Zoran Margetić i Ena Beč su bili 5. u latinskoameričkim, te 11. u standardnim plesovima.
U konkurenciji odraslih, Zvonimir Fras i Antoanet Levačić bili su 16. u standardnim te 28. u LA plesovima.

I ostali parovi iz D TIMa ponovo su bili uspješni:
U bodovnom dijelu turnira Jakov Bjelac i Lara Čičak pobijedili su u obje vrste lesova u konkurenciji mlađih osnovaca D3. Čestitamo!
Damjan Korak i Barbara Bzik uspješno su debitirali pobjedama u obje vrste plesova u konkurenciji mladeži D3. Čestitamo!
Patrick Vrančić i Renata Karažinec osvojili su četvrta mjesta u konkurenciji mlađe mladeži C.
U Open dijelu programa u konkurenciji mlađe mladeži ST pobijedili su Juraj Bjelac i Petra Božurić, a Patrick Vrančić i Renata Karažinec su bili 6. U konkurenciji mlađe mladeži LA Juraj i Petra su bili drugi, a Patrick i Renata ponovo 6.
U konkurenciji mladeži Robert i Ana Marić su bili 4. u standardnim, te osmi u LA plesovima dok su Juraj Bjelac i Petra Božurić osvojili 9. mjesto u ST te 16. u LA plesovima.
Karlo i Doris Domladovac su u konkurenciji starije mladeži bili 9. u LA plesovima dok su u konkurenciji odraslih bili 16. u ST te 28. u LA plesovima.

18.08.2012.
Danas je nakon tjedan dana natjecanja završio German Open, jedan od najvećih svjetskih plesnih turnira. Predstavljala su nas dva para:
U konkurenciji mladeži Zoran Margetić i Ena Beč su u kombinaciji podijelili 115. mjesto, u latinskoameričkim plesovima 161. među 198 parova, dok su u standardnim plesovima bili 117. od 156 parova.
Giuseppe Trovato Gangemi i Ivana Marković su u konkurenciji Rising Stars Latin podijelili129. mjesto među 278 parova dok su na Latin Grand Slamu bili 133. među 315 parova. Giuseppe i Ivana su u oba natjecanja bili najboje plasirani par iz Hrvatske. Čestitamo!

Iza nas je još jedna uspješna sezona. Dobro se odmorite jer ljetne pripreme počinju već početkom kolovoza. One kojima plesa nikad dosta podsjećamo da su dvorane otvorene za trening tijekom ljeta. Svima koji su ostali bez partnera/partnerice želimo da što prije nađu novog !


18.06.2012.
Drugog dana turnira u Krškom na bodovnom dijelu nastupili su Gordan Vogleš i Dunja Jagetić koji su ponovnom pobjedom u konkurenciji odraslih ST C osvojili bodove potrebne za prelazak u B kategoriju. Čestitamo!
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži podijelili jedanaesto mjesto u latinskoameričkim plesovima. Zoran i Ena plesali su i standardne plesove u konkurenciji starije mladežo i podijelili jedanaesto mjesto.
Arsen i Ljubica Jahoda su u konkurenciji veterana 1 u latinskoameričkim plesovima bili sedmi.

U konkurenciji mlađe mladež Juraj Bjelac i Petra Božurić su u standardnim plesovima bili drugi, dok su u konkurenciji mladeži u latinskoameričkim plesovima podijelili 18. mesto.
Karlo i Doris Domladovac su u konkurenciji starije mladeži u standardnim plesovima podijelili jedanaesto mjesto.


17.06.2012.
Prvog dana turnira Krško Open naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u standardnim plesovima bili drugi dok su u latinskoameričkim pobijedili.
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži podijelili deseto mjesto u standardnim plesovima.
Arsen i Ljubica Jahoda su u konkurenciji veterana 1 u standardnim plesovima bili deseti, dok su u konkurenciji veterana 2 podijelili 17. mjesto.

U konkurenciji mlađe mladež Juraj Bjelac i Petra Božurić su u latinskoameričkim plesovima bili drugi, a Patrick Vrančić i Renata Karažinec su podijelili osmo mjesto. Juraj i Petra su plesali i standardne plesove u konkurenciji mladeži i podijelili odlično osmo mjesto.

10.06.2012.
U organizaciji plesnog kluba Urška jučer su u Domžalama održani plesni turnir i otvoreni turnir Pokal Slovenije. Na bodovnom turniru nastupila su tri naša para:
U konkurenciji osnovaca C Lovro Peraković i Lea Stanić pobijedili su u obje vrste plesova.
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u standardnim plesovima pobijedili, dok su u latinskoameričkim bili drugi.
U konkurenciji odraslih ST C ponovo su pobijedili Gordan Vogleš i Dunja Jagetić.
Na Pokalu Slovenije Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži osvojili dva peta mjesta.

I ostali parovi iz D TIMa ponovo su bili uspješni:
U konkurenciji mlađe mladež Juraj Bjelac i Petra Božurić su pobijedili u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili drugi.
U konkurenciji mladeži Robert i Ana Marić su bili deseti u latinskoameričkim plesovima.
Alan i Valentina Walme su osvojili dva četvrta mjesta.

05.06.2012.
Protekle nedjelje održan je i zadnji domaći ovosezonski turnir, i to u Splitu. Naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u standardnim plesovima bili drugi, a u latinskoameričkim šesti.
U konkurenciji odraslih ST C ponovo su pobijedili Gordan Vogleš i Dunja Jagetić.
U konkurenciji veterana 1, Arsen i Ljubica Jahoda pobijedili su u obje vrste plesova.

03.06.2012.
Pretposljednji ovosezonski turnir održan je jučer u Makarskoj. Naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u standardnim plesovima bili drugi, a u latinskoameričkim treći.
U konkurenciji odraslih ST C ponovo su pobijedili Gordan Vogleš i Dunja Jagetić.
U konkurenciji veterana 1, Arsen i Ljubica Jahoda pobijedili su u obje vrste plesova.

28.05.2012.
Nakon Virovitice, naši su se parovi po nove bodove protekle nedjelje uputili u Sloveniju, u Domžale.
U konkurenciji osnovaca C Lovro Peraković i Lea Stanić bili su drugi u standardnim te treći u latinskoameričkim plesovima.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u konkurenciji mlađe mladeži C pobijedili i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih ST C pobijedili su Gordan Vogleš i Dunja Jagetić.

27.05.2012.
U Virovitici je jučer održan II. Trofej grada Virovitice i VPŽ. Naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca D3 Dominik Vuković i Ivona Đukić bili su drugi u standardnim, dok su u latinskoameričkim plesovima pobijedili.
U konkurenciji osnovaca C Lovro Peraković i Lea Stanić bili su treći u standardnim te drugi u latinskoameričkim plesovima.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u konkurenciji mlađe mladeži C pobijedili u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili peti.
U konkurenciji odraslih ST C pobijedili su Gordan Vogleš i Dunja Jagetić dok su Zvonimir Fras i Antoanet Levačić bili peti. Zvonimir i Antoanet su u konkurenciji odraslih LA C podijelili osmo mjesto.
U konkurenciji veterana 1, Arsen i Ljubica Jahoda pobijedili su u obje vrste plesova.

14.05.2012.
U Bugojnu, u BiH, jučer je održan plesni turnir na kojem su Spin i Hrvatsku predstavljali Lovro Peraković i Lea Stanić. Lovro i Lea su osvojili prvo mjesto u standardnim te drugo u latinskoameričkim plesovima u konkurenciji osnovaca C.

07.05.2012.
Jučer je u Rijeci održan turnir koji se sastojao od bodovnog i open dijela. U bodovnom dijelu turnira naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Mateo Jelekovac i Dorotea Staklenac osvojili su drugo mjesto u konkurenciji ST D1, dok su u konkurenciji LA D2 pobijedili.
U konkurenciji osnovaca C Lovro Peraković i Lea Stanić osvojili su dva treća mjesta.
U konkurenciji odraslih ST C Gordan Vogleš i Dunja Jagetić su osvojili drugo, a Zvonimir Fras i Antoanet Levačić peto mjesto. Zvonimir i Antoanet su bili peti i u LA C.
U open dijelu turnira postignuti su sljedeći rezultati:
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži osvojili dva četvrta mjesta, dok su Gordan Vogleš i Dunja Jagetić nastupili u konkurenciji odraslih u standardnim plesovima i osvojili četvrto mjesto.

I ostali parovi iz D TIMa ponovo su bili uspješni:
U konkurenciji mladeži nastupili su Robert i Ana Marić i osvojili dva prva mjesta te Juraj Bjelac i Petra Božurić koji su osvojili dva peta mjesta.
Karlo i Doris Domladovac nastupili su u konkurenciji starije mladeži u standardnim plesovima i osvojili četvrto mjesto.
Alan i Valentina Walme bili su šesti u konkurenciji odraslih u latinskoameričkim plesovima.

30.04.2012.
U Sisku je jučer u odličnoj organizaciji Plesnog kluba Top-Step održan IV Memorijal Domagoja Neduga. Naši parovi postigli su sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Mateo Jelekovac i Dorotea Staklenac osvojili su treće mjesto u konkurenciji ST D1, dok su u konkurenciji LA D2 pobijedili.
U konkurenciji osnovaca D3 Dominik Vuković i Ivona Đukić pobijedili su standardnim, dok su u latinskoameričkim plesovima bili drugi.
U konkurenciji mladeži B Zoran Margetić i Ena Beč bili su drugi u standardnim te treći u latinskoamričkim plesovima.
U konkurenciji starije mladeži LA D3 Eugen Čukelj i Margita Šoštarić bili su drugi, dok su u ST D3 pobijedili što im je donijelo bodove za prelazak u C kategoriju. Čestitamo!
U prvom zajedničkom nastupu Gordan Vogleš i Dunja Jagetić su osvojili treće mjesto u konkurenciji odraslih ST C.
U konkurenciji odraslih C Zvonimir Fras i Antoanet Levačić bili su četvrti u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili šesti.

22.04.2012.
Iako desetkovani bolešću i neodgodivim obavezama, Spinovci su bili uspješni u Banja Luci, kako u jelu tako i u plesu:
Eugen Čukelj i Margita Šoštarić su na bodovnom dijelu turnira u konkurenciji starije mladeži D3 pobijedili i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg su na bodovnom dijelu turnira u konkurenciji mlađe mladeži C bili drugi u standardnim te prvi u latinskoameričkim plesovima. Marko i Patricia nastupili su i u open dijelu programa, plasirali se u oba finala te na kraju bili četvrti u ST te šesti u LA plesovima.
Zvonimir Fras i Antoanet Levačić su na bodovnom dijelu turnira u konkurenciji odraslih C bili drugi u standardnim te treći u latinskoameričkim plesovima. Zvonimir i Antoanet nastupili su i u open dijelu programa te podijelili 30. mjesto u standardnim plesovima, dok su u latinskoameričkima bili 56.
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži u open dijelu programa osvojili dva četvrta mjesta, dok su u konkurenciji odraslih Giuseppe Trovato Gangemi i Ivana Marković bili jedanaesti u latinskoameričkim plesovima.

15.04.2012.
Na jučer održanom plesnom turniru u Križevcima naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Nino Petrić i Kiara Rimaj su u konkurenciji osnovaca ST D2 bili peti, a u LA D3 treći.
U konkurenciji osnovaca C Lovro Peraković i Lea Stanić su bili treći i u standardnim plesovima i u latinskoameričkima plesovima.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u konkurenciji mlađe mladeži C bili četvrti u standardnim plesovima te šesti u latinskoameričkima.
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži LA B bili peti.
U konkurenciji starije mladeži D3 Eugen Čukelj i Margita Šoštarić pobijedili su u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkim plesovima bili drugi.
Arsen i Ljubica Jahoda pobijedili su u konkurenciji veterana 2 B i u ST i u LA plesovima.

09.04.2012.
Drugog dana WDSF turnira u Ljubljani, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Na bodovnom dijelu turnira Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji osnovaca ST C bili odlični drugi.
Lovro i Lea natjecali su se i sa starijima u konkurenciji mlađe mladeži Open ST i bili deveti.
U konkurenciji mladeži Open ST, Zoran Margetić i Ena Beč su također bili deveti.
Giuseppe Trovato Gangemi i Ivana Marković su u konkurenciji odraslih Open LA bili dvadesettreći, dok su Mark Petrić i Ivona Begić podijelili 47. mjesto. Mark i Ivona su u svojoj konkurenciji starije mladeži Open LA bili 21.
Arsen i Ljubica Jahoda su u konkurenciji veterana 2 Open ST bili deseti, dok su u konkurenciji veterana 1 Open LA podijelili osmo mjesto.

I ostali parovi iz D TIMa ponovo su bili uspješni:
Juraj Bjelac i Petra Božurić su u konkurenciji mlađe mladeži Open ST bili treći, a u konkurenciji mladeži Open ST deseti.
U konkurenciji mladeži Open ST Robert i Ana Marić osvojili su treće mjesto.
Alan i Valentina Walme su u konkurenciji odraslih Open LA podijelili dvadesetpeto mjesto.

08.04.2012.
Na velikom WDSF turniru koji se već drugi dan održava u Ljubljani u organizaciji plesnog kluba Urška, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Na bodovnom dijelu turnira, u konkurenciji osnovaca LA C Lovro Peraković i Lea Stanić osvojili su četvrto mjesto, a u konkurenciji starije mladeži LA D3 Eugen Čukelj i Margita Šoštarić bili su drugi, dok su u ST D3 bili treći. U konkurenciji odraslih LA C Mihael Boršić i Matea Storjak bili su šesti.

Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži LA Open podijelili 14. mjesto.
U konkurenciji Rising star LA, Giuseppe Trovato Gangemi i Ivana Marković bili su trinaesti u polufinalu.
Arsen i Ljubica Jahoda su u konkurenciji veterana 1 Open ST bili četvrti.
I ostali parovi iz D TIMa bili su uspješni:
Juraj Bjelac i Petra Božurić su u konkurenciji mlađe mladeži LA Open bili osmi, a u konkurenciji mladeži LA Open 29.
Robert i Ana Marić su u konkurenciji mladeži LA Open podijelili deseto mjesto, dok su u konkurenciji starije mladeži ST Open bili četrnaesti.
U konkurenciji Rising star LA Alan i Valentina Walme su bili jedanaesti.

02.04.2012.
U Bjelovaru je jučer održan plesni turnir pod promotivnim nazivom Trofej grada Bjelovara. Naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca D3 Dominik Vuković i Ivona Đukić pobijedili su i standardnim i u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji osnovaca C Lovro Peraković i Lea Stanić bili su drugi u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili peti.
Tomislav Teški i Lara Puškarić pobijedili su u konkurenciji mlađe mladeži ST D2.
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg pobijedili su 16 parova u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili peti.
U konkurenciji mladeži B Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su dva peta mjesta.
U konkurenciji odraslih C Zvonimir Fras i Antoanet Levačić bili su osmi u standardnim plesovima, dok su u latinskoameričkima podijelili osmo mjesto.
Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su četvrtim mjestom u standardnim plesovima osvojili bodove koji im omogućavaju prelazak u B kategoriju odraslih. Čestitamo!

19.03.2012.
Jučer je u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u latinskoameričkim plesovima. S velikim uspjehom predstavljali su nas sljedeći parovi:
Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji osnovaca osvojili četvrto mjesto.
Marko Bilandžija i Patricia Herceg su u konkurenciji mlađe mladeži između 24 para bili sedmi.
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mladeži među 28 parova bili šesti, a Valentino Krajačić i Martina Galant su podijelili jedanaesto mjesto.
U konkurenciji starije mladeži Mark Petrić i Ivona Begić su nakon samo tri mjeseca zajedničkog treninga osvojili brončanu medalju dok su Egor Tarasov i Deborah Šuker bili jedanaesti.
U kokurenciji odraslih Giuseppe Trovato Gangemi i Ivana Marković su osvojili šesto mjesto dok su Mihael Boršić i Matea Storjak podijelili 20. mjesto.
U konkurenciji veterana 2 zlatnu su medalju osvojili Arsen i Ljubica Jahoda.
Čestitamo!!!
Također čestitamo i vrlo uspješnim ostalim parovima iz D TIMa:
Jakovu Bjelcu i Lari Čičak na srebrnoj medalji u konkurenciji mlađih osnovaca, Juraju Bjelcu i Petri Božurić na zlatnoj medalji u konkurenciji mlađe mladeži, Robertu i Ani Marić na srebrnoj medalji u konkurenciji mladeži te Alanu i Valentini Walme na petom mjestu u konkurenciji odraslih.

11.03.2012.
Jučer je održan turnir u mjestu Ruše kod Maribora na kojem su nas predstavljala tri para.
U konkurenciji osnovaca C Lovro Peraković i Lea Stanić pobijedili su i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji starije mladeži ST D3 Eugen Čukelj i Margita Šoštarić bili su drugi, dok su u LA D3 pobijedili.
U konkurenciji odraslih ST C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su bili drugi.

05.03.2012.
Na turniru koji je jučer održan u Osijeku predstavljala su nas dva para:
U konkurenciji starije mladeži B Egor Tarasov i Deborah Šuker bili su drugi u standardnim te treći u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih ST C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić došli su nadomak B kategorije osvojivši drugo mjesto.

04.03.2012.
Jučer je u Murskoj Soboti održan plesni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili su drugi u standardnim dok su u latinskoameričkim plesovima pobijedili.
U konkurenciji starije mladeži LA B prvi put su zajedno nastupili Mark Petrić i Ivona Begić te osvojili četvrto mjesto.
U konkurenciji odraslih ST C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su treće mjesto, a Zvonimir Fras i Antoanet Levačić četvrto. U LA C Zvonomir i Antoanet su bili šesti.

20.02.2012.
Jučer je u Čakovcu održan turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Mateo Jelekovac i Dorotea Staklenac bili su prvi u konkurenciji LA D1 te prešli u kategoriju LA D2. Čestitamo!
Dominik Vuković i Ivona Đukić su u konkurenciji osnovaca ST D2 i u LA D3 osvojili druga mjesta. S ovim bodovima prešli su u kategoriju ST D3. Čestitamo!
Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji osnovaca C u standardnim plesovima osvojili treće mjesto.
Valentino Krajačić i Martina Galant su drugim mjestom u konkurenciji mladeži LA C među 18 parova ušli u B kategoriju. Čestitamo!
U konkurenciji starije mladeži ST D3 Eugen Čukelj i Margita Šoštarić bili su četvrti, dok su u LA D3 bili treći.
U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su treće mjesto u standardnim plesovima, dok su Mihael Boršić i Matea Storjak bili sedmi u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih BA u latinskoameričkim plesovima prvi put su nastupili i naši novi članovi Giuseppe Trovato Gangemi i Ivana Marković i - pobijedili. Čestitamo!
Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević nisu nastupili jer se Petrunjela na zagrijavanju ozbiljno ozlijedila. Želimo joj brz oporavak i povratak na plesni podij!

05.02.2012.
Jučer je održan turnir pod promotivnim naslovom Trofej grada Koprivnice na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Dominik Vuković i Ivona Đukić pobijedili su u konkurenciji osnovaca ST D2 i LA D3.
Nino Petrić i Kiara Rimaj su bili četvrti u konkurenciji osnovaca ST D2, a s trećim mjestom u LA D2 osvojili su bodove potrebne za prelazak u kategoriju D3. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili su drugi u standardnim te sedmi u latinskoameričkim plesovima.
Valentino Krajačić i Martina Galant stigli su nadomak B kategorije osvojenim drugim mjestom konkurenciji mladeži LA C.
U konkurenciji odraslih D1 Dragutin Brezak i Paula Vujasić ponovo su pobijedili u obje vrste plesova te tako prešli u kategoriju D2. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su četvrto mjesto u standardnim plesovima te treće u LA, dok su Zvonimir Fras i Antoanet Levačić bili osmi u ST te šesti u LA plesovima.
Tomislav Valdec i Pertunjela Sremčević osvojili su četvrto mjesto u konkurenciji odraslih BA.

29.01.2012.
Jučer je u Bedekovčini održano 20. Prvenstvo Hrvatske u standardnim plesovima na kojem su naši parovi pokazali iznimno plesno znanje i ostvarili odlične rezultate.
Osnovci Lovro Peraković i Lea Stanić su osvojili srebrnu medalju, dok su u konkurenciji veterana 2 pobjednici bili Arsen i Ljubica Jahoda. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži Marko Bilandžija i Patricia Herceg su osvojili 6 mjesto među 18 parova.
U konkurenciji mladeži Zoran Margetić i Ena Beč bili su peti od ukupno 29 parova.
U konkurenciji starije mladeži Egor Tarasov i Deborah Šuker bili su jedanaesti.
U konkurenciji odraslih Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević osvojili su 14. mjesto dok su Zvonimir Fras i Antoanet Levačić podijelili 19.mjesto.
Snimke nastupa možete pogledati na Youtube stranici D Tima.

21.01.2012.
Prvi ovogodišnji plesni turnir održan je danas u Goli. Naši su parovi na posljednjoj provjeri pred državno prvenstvo u standardnim plesovima postigli lijepe rezultate:
Osnovci Dominik Vuković i Ivona Đukić pobijedili su u ST D2 i u LA D3.
Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji osnovaca C pobijedili u standardnim plesovima, dok su u latinskoameričkima bili treći.
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili su treći i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima.
Valentino Krajačić i Martina Galant bili su četvrti u konkurenciji mladeži LA C.
U konkurenciji starije mladeži ST D2 Eugen Čukelj i Margita Šoštarić bili su treći, dok su u LA D3 bili četvrti.
U konkurenciji odraslih D1 Dragutin Brezak i Paula Vujasić ponovo su pobijedili u obje vrste plesova.
U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su dva treća mjesta, dok su Zvonimir Fras i Antoanet Levačić u svom prvom zajedničkom nastupu bili šesti u ST te sedmi u LA plesovima.
Tomislav Valdec i Pertunjela Sremčević osvojili su treće mjesto u konkurenciji odraslih BA.

19.12.2011.
Turnirom održanim jučer pod promotivnim nazivom 'Hrvatska pleše u Virovitici' završena je plesna 2011. godina. Naši parovi postigli su sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Mateo Jelekovac i Dorotea Staklenac bili su četvrti u konkurenciji LA D1.
Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji osnovaca C bili drugi u standardnim plesovima, dok su u latinskoameričkima bili deveti.
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili su sedmi u finalu od 18 parova u standardnim te 7. od 16 parova u latinskoameričkim plesovima.
Valentino Krajačić i Martina Galant bili su šesti u konkurenciji mladeži LA C.
U konkurenciji starije mladeži D2 Eugen Čukelj i Margita Šoštarić bili su treći u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima pobijedili. Eugen i Margita su ovom pobjedom prešli u kvalitativni razred D3 u LA plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji starije mladeži LA B Egor Tarasov i Deborah Šuker su osvojili drugo mjesto.
U konkurenciji odraslih D1 Dragutin Brezak i Paula Vujasić ponovo su pobijedili u obje vrste plesova.
Tomislav Valdec i Pertunjela Sremčević osvojili su šesto mjesto u konkurenciji odraslih BA.

12.12.2011.
Protekle subote, na trinaestom Maribor Openu, od amaterske kategorije pobjedom s use oprostili aktualni svjetski prvaci, Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich. Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Gabriele Pasquale Goffredo - Anna Matus (Moldavija)
3. Valentin Voronov - Alina Imrekova (Rusija)
4. Damir Halužan - Anna Mashchyts (Slovenija)
5. Miha Vodničar -Nadiya Bychkova (Slovenija)
6. Stanislav Nikolaev - Elena Ziuziukina  (Rusija)
7.Roman Gerbey - Vera Bondareva (Ukrajina)

Na WDSF turniru su nastupili i Arsen i Ljubica Jahoda - u konkurenciji veterana 2 u standardnim plesovima bili su dvadesetprvi, a u konkurenciji veterana 1, dvadesetdrugi.

04.12.2011.
U Petrijancu kraj Varaždina jučer je održan plesni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate: Lovro Peraković i Lea Stanić su u konkurenciji osnovaca C pobijedili u standardnim plesovima, dok su u latinskoameričkima bili osmi.
Tomislav Teški i Lara Puškarić pobijedili su u konkurenciji mlađe mladeži ST D2, dok su u LA D3 bili drugi te tako osvojili bodove za C kategoriju. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži C Marko Bilandžija i Patricia Herceg bili su šesti od 16 parova u standardnim te 12. od 20 parova u latinskoameričkim plesovima.
Valentino Krajačić i Martina Galant bili su četvrti u konkurenciji mladeži LA C.
U konkurenciji starije mladeži D2 Eugen Čukelj i Margita Šoštarić pobijedili su u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima bili drugi.
Mihael Boršić i Matea Storjak plesali su u konkurenciji starije mladeži LA C i osvojili treće mjesto.
U konkurenciji starije mladeži LA B prvi put su zajedno nastupili Egor Tarasov i Deborah Šuker i osvojili treće mjesto.
Na svojem prvom turniru u konkurenciji odrasli D1 Dragutin Brezak i Paula Vujasić pobijedili su u obje vrste plesova. Čestitamo!
Tomislav Valdec i Pertunjela Sremčević osvojili su peto mjesto u konkurenciji odraslih BA.
U konkurenciji veterana 1, Arsen i Ljubica Jahoda pobijedili su u obje vrste plesova.

27.11.2011.
Jučer je u Murskoj Soboti održan plesni turnir na kojem je Spin predstavljalo sljedećih nekoliko parova:
U konkurenciji mlađe mladeži C prvi put su zajedno nastupili Marko Bilandžija i Patricia Herceg i osvojili odlično treće mjesto u latinskoameričkim plesovima. U standardnim plesovima su bili sedmi.
U konkurenciji mladeži C, Valentino Krajačić i Martina Galant bili su također odlični treći u standardnim te četvrti u latinskoameričkim plesovima. Valentino i Martina sada imaju dovoljno bodova za kategoriju B u standardnim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji odrasnih ST B prvi put su zajedno nastupili Tomislav Valdec i Petrunjela Sremčević i osvojili odlično drugo mjesto.

20.11.2011.
Na Austrian Open Championshipu 2011 koji je proteklog vikenda održan u Beču pobijedili su Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich. Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Andrey Gusev - Elizaveta Cherevichnaya (Rusija)
3. Valentin Voronov - Alina Imrekova (Rusija)
4. Marius-Andrei Balan - Nina Bezzubova (Njemačka)
5. Andrey Kiselev - Anastasia Selivanova (Rusija)
6. Yury Simachev - Anastasia Klokotova (Rusija)

20.11.2011.
Jučer je u organizaciji Plesnog kluba Samobor održan plesni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Mateo Jelekovac i Dorotea Staklenac bili su šesti u ST D1, te četvrti u konkurenciji LA D1.
Osnovci Nino Petrić i Kiara Rimaj su bili treći LA D2 , dok su Lovro Peraković i Lea Stanić bili su odlični treći između 12 parova u ST C, te deseti u LA C.
Tomislav Teški i Lara Puškarić pobijedili su u konkurenciji mlađe mladeži ST D2, dok su u LA D3 bili treći.
U konkurenciji mladeži C Valentino Krajačić i Martina Galant bili su peti između 19 parova u standardnim te četvrti između 14 parova u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji starije mladeži D2 Eugen Čukelj i Margita Šoštarić pobijedili su u obje vrste plesova. Čestitamo!
Mihael Boršić i Matea Storjak plesali su LA C i osvojili šesto mjesto.
U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su dva četvrta mjesta.
U konkurenciji veterana B Arsen i Ljubica Jahoda opet donose dvije zlatne medalje.

06.11.2011.
Jučer je održan i WDSF Open u Bologni na kojem su pobijedili Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich.

06.11.2011.
Protekle subote u Daruvaru je održan plesni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Osnovci Dominik Vuković i Ivona Đukić bili su sedmi u ST D2 te četvrti u LA D2, te su prešli u kvalitativnu kategoriju LA D3. Čestitamo!
Valentino Krajačić i Martina Galant su u konkurenciji mladeži C bili treći i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima.
Eugen Čukelj i Margita Šoštarić su u konkurenciji starije mladeži LA D2 bili treći.
U konkurenciji odraslih ST C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su bili četvrti.

23.10.2011.
Jučer je u Kaštel Starom održano Prvenstvo Hrvatske u kombinaciji 10 plesova. Spin su predstavljala tri plesna para:
Osnovci Lovro Peraković i Lea Stanić oduševili su svojim prvim nastupom sa C koreografijama, no po mišljenju sudaca to je bilo dovoljno za sedmo mjesto u finalu.
Nakon međunarodnih uspjeha, Zoran Margetić i Ena Beč uspjeli su se potvrditi i na domaćem terenu osvojivši prvo mjesto u konkurenciji mlađe mladeži.
U konkurenciji veterana 1 (a i 2!), također imamo pobjednike - Arsena i Ljubicu Jahoda.
Čestitamo!
Čestitamo i članovima šire Spinove sportske obitelji koji su jučer osvojili tri medalje u borilačkim sportovima. Sa Spinovim Crazy Teamom nema šale!

22.10.2011.
Danas je u Novom mestu održan plesni turnir na kojem su nas predstavljala dva para:
U konkurenciji mlađe mladeži LA D3 pobijedili su Tomislav Teški i Lara Puškarić.
U konkurenciji odraslih ST C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su bili četvrti.

18.10.2011.
Proteklog vikenda održan je i WDSF International Open u Bratislavi na kojem su Zoran i Tanja pobijedili u konkurenciji 29 parova. Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. George Sutu - Ludivine Brangbour (Francuska)
3. Riccardo Pacini - Sonia Spadoni (Italija)
4. Krystian Radziejowski- Sylwia Madzek (Poljska)
5. Dmitry Sorokin - Alina Zharullina (Rusija)
6. Telmo Madeira - Vanessa Ferrao  (Portugal)

17.102011.
Arsen i Ljubica Jahoda i dalje marljivo skupljaju bodove: jučer su u Cazinu u konkurenciji veterana I osvojili prva mjesta i u konkurenciji LA B i u ST B

16.10.2011.
Jučer je u Ljubljani, u organizaciji plesnog kluba Urška, održan turnir na kojem su nastupila dva naša para: Tomislav Teški i Lara Puškarić pobijedili su u konkurenciji mlađe mladeži LA D3, dok su Mladen Mihalić i Dunja Jagetić u konkurenciji odraslih ST C bili treći. U konkurenciji veterana I B Arsen i Ljubica Jahoda su pobijedili u standardnim plesovima, dok su u latinskoameričima bili drugi.

02.10.2011.
U Ostravi, u Češkoj, danas je održan WDSF Open turnir na kojem su u konkurenciji mlađe mladeži nastupili Zoran Margetić i Ena Beč. U latinskoameričkim plesovima ponovili su rezultat iz Beograda, četvrto mjesto među 19 parova, dok su u standardnim bili osmi od ukupno 16 parova.
Nažalost, na Grand Slam turniru u latinu zbog bolesti nisu nastupili Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich.

01.10.2011.
U Petrinji je danas održan prvi plesni turnir u organizaciji plesnog kluba Petrinia. Čestitamo im na organizaciji lijepog turnira. Naši parovi postigli su sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Mateo Jelekovac i Dorotea Staklenac izašli su na svoj prvi turnir i odnijeli pobjedu u cha-cha. Čestitamo!
Osnovci Dominik Vuković i Ivona Đukić bili su četvrti u ST D2 dok su u LA D2 pobijedili. Lovro Peraković i Lea Stanić plesali su samo LA D3, bili treći i osvojili bodove potrebne za C kategoriju. Čestitamo!
Valentino Krajačić i Martina Galant su u konkurenciji mladeži C u standardnim plesovima bili četvrti među 15 parova, dok su u latinskoameričkim bili također četvrti među 17 parova.
Eugen Čukelj i Margita Šoštarić su u prvom zajedničkom nastupu u konkurenciji starije mladeži LA D2 pobijedili. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih C, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su četvrto mjesto i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji veterana B Arsen i Ljubica Jahoda opet prvi, 'sami protiv svih' :-D.

26.09.2011.
Članove Spina i svjetske prvake, Zorana Plohla i Tatsianu Lahvinovich, primili su danas u HOO predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop. Osim linka na članak, prenosimo i informaciju o gostovanju na Sportskoj televiziji, 03.10. u emisiji Gost dana.

25.09.2011.
Proteklog vikenda u Beogradu je deseti put održan međunarodni plesni turnir Beodance. Spin su ponovo predstavljali samo Zoran Margetić i Ena Beč u konkurenciji mlađe mladeži. Ostvarili su odlične rezultate četvrtim mjestom u konkurenciji 22 para u latinskoameričkim plesovima, te također četvrtim mjestom u konkurenciji 16 parova u standardnim plesovima. Čestitamo!

24.09.2011.
Jučer je u Izmiru, u Turskoj, održan WDSF International Open na kojem su pobijedili Zoran i Tatsiana. Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Gabriele Pasquale Goffredo - Anna Matus (Moldavija)
3. Stanislav Nikolaev - Elena Ziuziukina (Rusija)
4. Andrea Silvestri - Martina Varadi (Mađarska)
5. Ruben Rodrigez - Masha Turlupova (Španjolska)
6. Manuel Frighetto - Karin Rooba  (Estonija)

18.09.2011.
U petak i subotu u Mađarskoj je održan X. Kistelek open plesni turnir. Spin su predstavljali Zoran Margetić i Ena Beč u konkurenciji mlađe mladeži. U standardnim plesovima bili su peti, a u latinskoameričkim osmi.

10.09.2011.

Zoran i Tanja su svjetski prvaci!!!!
singapore

© Roland

Na svjetskom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima održanom danas u Singapuru, Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich ostvarili su svoj san i osvojili naslov svjetskih prvaka. Ovo je najveći uspjeh za hrvatski sportski ples u povijesti. Čestitamo!!!
Pogledajte njihovu sambu u prvom krugu natjecanja, rumbu u drugom krugu, solo jive, solo cha-cha, te ocjene.
Uploadani se i svi plesovi u finalu: cha-cha, samba, rumba, paso doble i jive.
Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Andrey Zaytsev - Anna Kuzminskaya (Rusija)
3. Aniello Langella - Krystyna Mososhenka (Italija)
4. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
5. Gabriele Pasquale Goffredo - Anna Matus (Moldavija)
6. Pavel Pasechnik - Francesca Berardi  (Italija)


03.09.2011.
Jučer su završile intenzivne dvotjedne pripreme koje je Spin u Zagrebu organizirao zajedno s plesnim klubovima Petrinia i Samobor. Za kondiciju se i ovog puta pobrinula Hanža, dok su uz domaće trenere Ivanu Udovičić, Draganu Majcen, Matiju Novosela i Tomislava Valdeca, grupne sate održali i Nataša Ambrož i Blaž Pocajt. Zabavne satove zumbe, salse i hip-hopa održali su Ivana, Mladen i Dorin.

Valentina Jadi i Franko Leon Tokalić prestali su plesati. Mark Petrić još traži novu partnericu, dok Patricia Herceg ima novog partnera, Marka Bilandžiju, kojem želimo dobrodošlicu u klub, kao i našim novim članovima, Ljubici i Arsenu Jahoda! Valentina i Franko, nadamo se da ćete se kad-tad vratiti u plesne dvorane.
Novi partneri u klubu su Antoanet Levačić i Zvonimir Fras, dok Amadea Bilanović traži novog partnera.

12.08.2011.
U Ljubljani su od 07. do 11.08. održane ljetne pripreme Urška Active Teama. Pored više od 80 parova iz Slovenije, Austrije, Italije, Rumunjske, Turske, Moldavije, Francuske, Kanade, Finske, Rusije i Hrvatske, prisustvovalo je i nekoliko parova iz Spina. Pripreme je vodio trenerski tim u sastavu: Nataša Ambrož, Tatsiana Lahvinovich, Zoran Plohl, Maja Geršak, Peter Majzelj, Blaž Pocajt, Metka Mesesnel Bizilj, Kristijan Burazer i Martina Plohl. Gostujući treneri bili su Gabriele Goffredo i Anna Matus (6. na svjetskom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima), Charles-Guillaume Schmit i Elena Salikhova (6. na evropskom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima), Zufar Zaripov i Anna Ludwig Tchemudorova (polufinalisti svjetskog i evropskog prvenstva u latinskoameričkim plesovima), Vincezo Marinello i Sara Casini (15. na svjetskoj WDSF ljestvici), Winson Tam i Anna Nina Kus (3. na svjetskom prvenstvu u kombinaciji 10 plesova za stariju mladež), Paul Adrian Moldovan i Cristina Maria Tatar (4. na evropskom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima za stariju mladež), Frank Brangbour (francuski trener finalista na evropskim i svjetskim natjecanjima za odrasle i stariju mladež), Paolo Bosco (šesterostruki svjetskii prvak u standardnim plesovima s partnericom Silviom Pitton), Marco Cavallaro ii Joanne Clifton (7. na svjetskoj rang ljestviciu standardnim plesovima).
Fotografije s priprema možete pogledati na sljedećem linku.

19.06.2011.
Drugog dana turnira u Krškom nastupili su Tomislav Valdec i Dina Crnec u konkurenciji odraslih ST B i osvojili treće mjesto. Čestitamo na medalji!

18.06.2011.
Prvog dana turnira u Krškom na bodovnom dijelu naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca D3 Lovro Peraković i Lea Stanić su pobijedili u obje vrste plesova. Čestitamo! Čestitamo i ostalim najmlađim parovima iz Hrvatske koji su također postigli veliki uspjeh osvajajući medalje!
Zoran Margetić i Ena Beč su pobijedili u konkurenciji mlađe mladeži ST B, dok su u LA B bili peti.

U Open dijelu turnira u latinskoameričkim plesovima, Zoran Margetić i Ena Beč su bili peti u konkurenciji 15 parova mlađe mladeži, a Mark Petrić i Valentina Jadi sedmi u finalu u konkurenciji starije mladeži.
Čestitamo na uspjehu i ostalim hrvatskim parovima jer su se u svim kategorijama osim odraslih, uspjeli plasirati u finala!
P.S: Za one koji su to možda pomislili, Tomislav Valdec NIJE plesao u konkurenciji seniora! Pleše sutra!

12.06.2011.
U Virovitici je jučer održan posljednji domaći bodovni turnir u proljetnom dijelu sezone. Rezultati naših parova su sljedeći:
Osnovci Nino Petrić i Kiara Rimaj su bili četvrti u ST D2 te šesti u LA D2, dok su Dominik Vuković i Ivona Đukić osvojili četvrto mjesto u LA D2. Lovro Peraković i Lea Stanić su među osnovcima LA D3 osvojili drugo mjesto dok su u ST D3 pobijedili te s osvojenim bodovima prelaze u kategoriju C. Čestitamo!
Valentino Krajačić i Martina Galant su u konkurenciji mladeži C osvojili dva peta mjesta.
U konkurenciji odraslih ST B i A, Tomislav Valdec i Dina Crnec su osvojili peto mjesto.

Jučer je održan i bodovni turnir u Tuzli na kojem su Marijan Kešinović i Deborah Šuker u konkurenciji starije mladeži ST C bili treći dok su u LA C pobijedili.

05.06.2011.
Održan je i turnir u Splitu. Rezultat naših parova je sljedeći:
Osnovci Dominik Vuković i Ivona Đukić pobijedili su u ST D1 te su i u standardnim plesovima prešli u kategoriju D2, dok su u prvom nastupu u LA D2 osvojili odlično drugo mjesto. Čestitamo!
Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg plesali su danas LA C i osvojili deveto mjesto.
Valentino Krajačić i Martina Galant danas su bili treći u ST C dok su u LA C pobijedili.
U konkurenciji odraslih ST B i A, Tomislav Valdec i Dina Crnec su osvojili sedmo mjesto.

Jučer je održan tradicionalni plesni turnir u Makarskoj, a naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Osnovci Dominik Vuković i Ivona Đukić su u konkurenciji 10 parova u kategoriji D1 osvojili sedmo mjesto u standardnim plesovima, dok su u latinskoameričkima pobijedili te prešli u kategoriju D2. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži C, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg osvojili su šesto mjesto u standardnim te osmo u latinskoameričkim plesovima.
Odlični su bili Valentino Krajačić i Martina Galant u konkurenciji mladeži C, osvojivši dva druga mjesta.
U konkurenciji odraslih ST B i A, Tomislav Valdec i Dina Crnec su osvojili šesto mjesto.

30.05.2011.
Proteklog vikenda održani su bodovni turniri u Sarajevu i Barcsu. Predstavljala su nas dva para: Marijan Kešinović i Deborah Šuker su u konkurenciji starije mladeži ST C u Sarajevu bili drugi, a u Barcsu osmi, dok su Tomislav Valdec i Dina Crnec u konkurenciji odraslih ST B bili drugi u Sarajevu te sedmi u Barcsu.

16.05.2011.
Jučer je u Zelini održan bodovni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Osnovci Nino Petrić i Kiara Rimaj su bili treći u ST D2 te drugi u LA D2. Lovro Peraković i Lea Stanić su među osnovcima LA D3 osvojili šesto mjesto.
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mlađe mladeži B pobijedili u obje vrste plesova.
U konkurenciji mladeži C, Valentino Krajačić i Martina Galant pobijedili su u standardnim dok su u latinskoameričkim plesovima osvojili četvrto mjesto.
U konkurenciji starije mladeži LA B, Mark Petrić i Valentina Jadi su osvojili drugo mjesto.
U konkurenciji odraslih ST C, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su osvojili deveto mjesto, dok su u konkurenciji odraslih LA C bili šesti, a Marko Listeš-Marin i Nikolina Kresoja drugi.

Jučer je održan i bodovni turnir u Tuzli, na kojem su u konkurenciji odraslih ST B Tomislav Valdec i Dina Crnec bili drugi.

08.05.2011.
Na Slovenian Openu koji se ovog vikenda održao po sedamnaesti put, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mlađe mladeži osvojili drugo mjesto u standardnim, te šesto mjesto u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji starije mladeži, Mark Petrić i Valentina Jadi su bili 21. u latinskoameričkim plesovima.
Na bodovnom turniru su nas predstavljala tri para:
U konkurenciji odraslih ST C, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su osvojili drugo mjesto, dok su u konkurenciji odraslih LA C Marko Listeš-Marin i Nikolina Kresoja pobijedili. U prvom nastupu u konkurenciji odraslih ST B Tomislav Valdec i Dina Crnec su bili drugi.

01.05.2011.
U prostorijama ŠPK Zagreb danas se održava zajednički trening ST i LA reprezentacije Hrvatske. Prisustvuju mu i parovi iz našeg kluba, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg, Zoran Margetić i Ena Beč te Mark Petrić i Valentina Jadi.

01.05.2011.
Na International Latin Openu održanom u Seoulu, u Koreji, pobijedili su Zoran i Tatsiana. Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
3. Manuel Frighetto - Karin Rooba  (Estonija)
4. Sergey Gusev - Anastasia Usoltseva  (Rusija)
5. Sergey Tatarenko - Viktoria Tatarenko (Njemačka)
6. Denis Popov - Daria Ryzhonina  (Rusija)

01.05.2011.
Jučer je u odličnoj organizaciji ŠPK Habanera održan prvi Trofej grada Krapine. Nastupili su sljedeći naši parovi:
U konkurenciji mlađe mladeži C, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg osvojili su prvo mjesto u standardnim dok su u latinskoameričkim plesovima bili deveti. U konkurenciji mlađe mladeži B, Zoran Margetić i Ena Beč pobijedili su i u ST i u LA plesovima. U konkurenciji mladeži C, Valentino Krajačić i Martina Galant su bili četvrti u standardnim dok su u latinskoameričkim plesovima osvojili deveto mjesto.
U konkurenciji starije mladeži LA C, Marijan Kešinović i Deborah Šuker su bili drugi.
U konkurenciji odraslih C, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su u standardnim plesovima bili četvrti dok su u latinskoameričkim bili sedmi.

23.04.2011.
Na International Latin Openu održanom u Tallinnu, u Estoniji, pobijedili su Zoran i Tatsiana. Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Aniello Langella - Kyrtyna Moshenka (Italija)
3. Dmitry Pugachev - Elena Ziuziukina  (Rusija)
4. Vincenzo Marinello - Sara Casini  (Italija)
5. Jevgenij Suvorov - Tina Bazokina (Latvija)
6. Joonas Piippola - Laura Wimmer  (Finska)

18.04.2011.
Drugog dana Banja Luka Opena nastupili su u konkurenciji mladeži LA C Valentino Krajačić i Martina Galant i osvojili treće mjesto te u konkurenciji odraslih LA C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić koji su osvojili drugo mjesto.

17.04.2011.
Jučer, prvog dana Banja Luka Opena, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U bodovnom dijelu turnira Valentino Krajačić i Martina Galant su bili drugi u konkurenciji mladeži u standardnim plesovima, Marijan Kešinović i Deborah Šuker su također bili drugi, no u konkurenciji starije mladeži u latinskoameričkim plesovima, dok su Mladen Mihalić i Dunja Jagetić pobijedili u konkurenciji odraslih u latinskoameričkim plesovima.
U open dijelu turnira Valentino Krajačić i Martina Galant osvojili su osmo mjesto u konkurenciji mladeži u standardnim plesovima. Marijan Kešinović i Deborah Šuker su bili 25. u konkurenciji starije mladeži u latinskoameričkim plesovima, dok su u konkurenciji odraslih podijelili 46. mjesto s Mladenom Mihalićem i Dunjom Jagetić.

11.04.2011.
Proteklog vikenda je u Rumunjskoj, u Baia Mare, održan Transylvania International Dance Cup. Poredak u finalu, uz očekivano prvo mjesto za Zorana i Tatsianu, izgledao je ovako:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Pavel Pasechnik – Francesca Berardi (Italija)
3. Razvan Manole – Olga Negoduico (Rumunjska)
4. Michael Puglisi – Rosaria La Rosa (Italija)
5. Vladimir Karpov - Maria Tzaptashvilli (Rusija)
6. Paul Moldovan – Cristina Tatar (Rumunjska)

09.04.2011.
Danas je u Križevcima održan bodovni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Osnovci Dominik Vuković i Ivona Đukić osvojili su peto mjesto u ST D1 te četvrto u LA D1.
U konkurenciji osnovaca LA D3 Lovro Peraković i Lea Stanić su bili peti.
U konkurenciji mladeži Valentino Krajačić i Martina Galant su bili šesti u ST C, dok su u LA C podijelili deseto mjesto.
U konkurenciji odraslih LA C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su drugo mjesto (s vrlo zanimljivim ocjenama...).

04.04.2011.
Jučer je u Domžalama, u Sloveniji, održan bodovni turnir na kojem su nastupila dva naša para u konkurenciji odraslih C: Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su drugo, a Marko Listeš-Marin i Nikolina Kresoja treće mjesto u latinskoameričkim plesovima.

03.04.2011.
Jučer je u odličnoj organizaciji Plesnog kluba 'Takt' u Varaždinu održano Prvenstvo Hrvatske u latinskoameričkim plesovima. Plesači iz Spina kući su se vratili s medaljama svih raspoloživih boja.
U konkurenciji mlađe mladeži između 27 parova, Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju.
U konkurenciji starije mladeži između 26 parova, Mark Petrić i Valentina Jadi osvojili su treće mjesto i brončanu medalju. Marijan Kešinović i Deborah Šuker bili su šesnaesti, dok su Endi Krakić i Antoanet Levačić podijelili 25. mjesto.
U konkurenciji odraslih Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich četvrti su put zaredom prvaci Hrvatske. Marko Listeš-Marin i Nikolina Kresoja bili su 22., Mladen Mihalić i Dunja Jagetić 26., a Zvonimir Fras i Amadea Bilanović su podijelili 28. mjesto.

28.03.2011.
Jučer je u Sisku održan tradicionalni III. memorijalni turnir Domagoja Neduga. Naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Osnovci Dominik Vuković i Ivona Đukić prvi put su nastupili na plesnom turniru i odmah osvojili drugo mjesto u latinskoameričkim plesovima. Čestitamo!
Lovro Peraković i Lea Stanić su među osnovcima ST D3 osvojili odlično drugo, a u ST D3 šesto mjesto.
U brojnoj konkurenciji mlađe mladeži C Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg bili su prvi u standardnim, te drugi u latinskoameričkim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji starije mladeži C Endi Krakić i Antoanet Levačić su bili šesti u standardnim te osmi u latinskoameričkim plesovima.
U svom prvom nastupu za Spin, u konkurenciji odraslih LA C pobijedili su Marko Listeš-Marin i Nikolina Kresoja. Čestitamo!

26.03.2011.
Ove je večeri sportski plesni par Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich na Evropskom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima ostvario najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sportskog plesa: postali su prvaci Evrope! Čestitke iz još uvijek beskućničkog matičnog kluba!!!
Drugi par iz Hrvatske, Ištvan Varga i Gabriela Pilić, nalazi se na 52. mjestu.
Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Andrey Zaitsev - Anna Kuzminskaya Rusija)
3. Aniello Langella - Kyrtyna Moshenka (Italija)
4. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
5. Vladimir Karpov - Maria Tzaptashvilli (Rusija)
6. Charles-Guillaume Schmitt - Elena Salikhova (Francuska)

Pogledajte Zoranov i Tanjin chachacha u prvom krugu, jive u polufinalu, rumbu u finalu, te kratak rezime finala.

13.03.2011.
Jučer je u Bjelovaru održan plesni turnir pod promotivnim nazivom 'Trofej Valentino'. Naši parovi su postigli sljedeće rezultate:

Osnovci Nino Petrić i Kiara Rimaj su bili šesti u svom prvom nastupu u LA D2, dok su Lovro Peraković i Lea Stanić osvojili četvrto mjesto u ST D3 te sedmo u LA D3.
U konkurenciji mlađe mladeži LA D3 Tomislav Teški i Lara Puškarić bili su odlični treći.
U konkurenciji starije mladeži C Endi Krakić i Antoanet Levačić su bili šesti u standardnim te sedmi u latinskoameričkim plesovima, dok su Marijan Kešinović i Deborah Šuker u standardnim plesovima podijelili deseto, a u LA osvojili peto mjesto.
U konkurenciji starije mladeži LA B uvjerljivo su pobijedili Mark Petrić i Valentina Jadi.

28.02.2011.
Jučer je u Čakovcu održan plesni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Naši novi članovi, osnovci Nino Petrić i Kiara Rimaj, bili su četvrti u ST D1 te drugi u LA D1. Time su osvojili bodove potrebne za kategoriju D2 u obje vrste plesova. Čestutamo!
Osnovci Lovro Peraković i Lea Stanić u svom prvom zajedničkom nastupu osvojili su drugo mjesto u ST D3 te peto u LA D3.
U jakoj konkurenciji mlađe mladeži C Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg bili su odlični treći u standardnim, te četvrti u latinskoameričkim plesovima.
Također naši novi članovi, Endi Krakić i Antoanet Levačić su u konkurenciji starije mladeži C bili treći u standardnim te sedmi u latinskoameričkim plesovima.

21.02.2011.
Protekle subote u Kopenhagenu je održan Copenhagen Open, prvi ovogodišnji Grand Slam turnir. Pobijedili su naši Zoran i Tatsiana, a poredak u finalu bio je sljedeći:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
3. Troels Bager - Ina Jeliazkova  (Danska)
4. Ferdinando Iannacone - Yulia Musikhina  (Njemačka)
5. Vitaly Panteleev - Daria Glukhova  (Rusija)
6. Marius Andrei Belan - Nina Bezzubova (Njemačka)

Pogledajte rumbu i chachacha.

20.12.2011.
U prostorijama PK Ritam danas se održava zajednički trening ST i LA reprezentacije Hrvatske. Prvi put u svojstvu reprezentativaca, zahvaljujući rezultatima postignutim na ovogodišnjem prvenstvu Hrvatske u standardnim plesovima, prisustvuju mu i parovi iz našeg kluba, Zoran Margetić i Ena Beč te Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg.

14.02.2011.
Proteklog vikenda održan je Bassano Open, veliki turnir u talijanskom gradu Bassano del Grappa. PK Spin predstavljao je par Zoran Margetić i Ena Beč. U konkurenciji mlađe mladeži, u standardnim plesovima osvojili su treće mjesto, a u latinskoameričkima sedmo mjesto u finalu. Zoran i Ena okušali su se i u starijoj konkurenciji mladeži: bili su jedanaesti u ST plesovima, te sedamnaesti u LA.

06.02.2011.
Jučer je u Vancouveru, u Kanadi, održan SnowBall Classic 2011. U finalu turnira u latinskoameričkim plesovima uvjerljivo su slavili naši Zoran i Tatsiana. Čestitamo!

Poredak u finalu:
1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
3. Klemen Prašnikar - Alexandra Averkieva (Slovenija)
4. Miha Vodičar - Nadiya Bychkova (Slovenija)
5. Anton Belyayev - Antoaneta Popova (Kanada)
6. Yvo Eussen - Elisabeth Novotny (Švedska)
7. Vladyslav Bohdanov - Maryana Dudchenko (Kanada)

05.02.2011.
Na kvalifikacijskom turniru koji je danas održan u Črnomelju, u Sloveniji, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U u konkurenciji mlađe mladeži ST B pobijedili su Zoran Margetić i Ena Beč. U konkurenciji mladeži Valentino Krajačić i Martina Galant su bili drugi u ST C, dok su u LA C osvojili šesto mjesto.
U konkurenciji starije mladeži LA C Marijan Kešinović i Deborah Šuker su osvojili peto mjesto.

03.02.2011.
Sinoć je svečanosti održanoj u KD Lisinski Zagrebački sportski savez dodijelio nagrade najboljim sportašima, klubovima, savezima i sportskim radnicima grada Zagreba. Među nagrađenima je prvi put u povijesti spomenut i sportski ples: naš klub je nagrađen za iznimne rezultate koje su njegovi članovi Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich postigli na evropskom i svjetskom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima protekle, 2010. godine. Prenosimo pismo glavnog tajnika Zagrebačkog sportskog plesnog saveza, Bojana Mamule članovima ZSPS:

Poštovani/a,

izuzetna mi je čast i zadovoljstvo obavijestiti vas o još jednom povijesnom
uspjehu hrvatskog športskog plesa.

Naime, zagrebačke športašice i športaši su tijekom 2010. godine osvojili
rekordne 232 medalje u 33 športa, samo na najvećim europskim i svjetskim
natjecanjima. Od 232 medalje samo na svjetskim i europskim prvenstvima je
osvojeno 55 medalja: 16 zlatnih, 18 srebrnih i 21 brončana medalja.
Zahvaljujući iznimni uspjesima Zorana Plohla i Tatsiane Lahvinovich,
članovima zagrebačkog Plesnog kluba "Spin", među 33 športa po prvi puta se
našao i športski ples.

Upravo srebrne medalje Zorana i Tatsiane na Svjetskom i Europskom prvenstvu
njihovom matičnom klubu su priskrbile posebno priznanje Zagrebačkog
športskog saveza za izniman doprinos u osvajanju srebrnih medalja na
Europskom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima u Češkoj i na Svjetskom
prvenstvu u SAD-u. Na taj se način PK "Spin" našao u izabranom društvom
najboljih zagrebačkih klubova/saveza osvajača medalja na svjetskim i
europskim prvenstvima među kojima su i RK "Croatia Osiguranje", HAVK
"Mladost", HAOK "Mladost", Zagrebački nogometni savez, Košarkaški savez
Zagreba, Stolnoteniski savez Zagreba i dr. Priznanje je predsjedniku kluba
gdinu. Tomislavu Valdecu uručeno na sinoć održanoj svečanosti proglašenja
športaša grada Zagreba za 2010. godinu u KD "Vatroslav Lisinski".

Dijelić atmosfere sa sinoćnje svečanosti možete pogledati na
http://www.youtube.com/watch?v=NkwtE7j3mKI

Bojan Mamula
Glavni tajnik ZŠPS-a

02.02.2011.
Prema najnovijoj IDSF rang ljestvici za latinskoameričke plesove, Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovic preuzeli su vodeću poziciju. Čestitamo!

31.01.2011.
Na bodovnom turniru koji je jučer održan u Sarajevu, naša mala, ali odabrana ekipa postigla je sljedeće rezultate:
U konkurenciji mladeži C, Valentino Krajačić i Martina Galant pobijedili su i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji odraslih C Zvonimir Fras i Amadea Bilanović pobijedili su u standardnim, dok su u latinskoameričkim plesovima bili četvrti.

30.01.2011.
Na bodovnom turniru koji je jučer u sklopu državnog prvenstva održan u Zadru, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Na svom prvom nastupu u konkurenciji mladeži C, Valentino Krajačić i Martina Galant bili su odlični drugi u standardnim te četvrti u latinskoameričkim plesovima.
Naši novi članovi, Robert Šplajt i Lucija Crnogorac, bili su četvrti u konkurenciji starije mladeži D2 u standardnim plesovima te prvi u LA D1.
U konkurenciji odraslih C, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su šesti iu standardnim i u LA plesovima dok su Zvonimir Fras i Amadea Bilanović bili osmi u standardnim plesovima. U latinskoameričkima su podijelili sedmo mjesto.

Na državnom prvenstvu u standardnim plesovima, uspješni su bili plesači u konkurenciji mlađe mladeži: Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su drugo, a Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg četvrto mjesto između 18 parova. Čestitamo!
Valentino Krajačić i Martina Galant podijelili su jedanaesto mjesto u konkurenciji mladeži, dok su u konkurenciji odraslih Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili sedamnaesti, a Zvonimir Fras i Amadea Bilanović osamnaesti.

24.01.2011.
Protekle subote je u Parizu održan turnir Masters of Paris-Bercy. Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich četvrti su put zaredom osvojili naslov pobjednika. Čestitamo!

10.01.2011.
Završile su šestodnevne pripreme koje je PK Spin organizirao za vrijeme zimskih praznika. Uz goste trenere, Natašu Ambrož i Elia Bašana, plesače su za predstojeće DP u standardnim plesovima pripremali i glavni trener za standardne plesove Matija Novosel te kondicijska trenerica Ljiljana Hanžek.

18.12.2010.
Na današnjem turniru u Virju naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži C Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg bili su drugi u ST te osmi u LA plesovima.
U konkurenciji mladeži C Marijan Kešinović i Deborah Šuker bili su treći u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih ST D2, Goran Petrinjac i Anamarija Mišljenović osvojili su treće mjesto.
U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su bili šesti u ST te četvrti u LA plesovima

16.12.2010.
S ponosom i velikim zadovoljstvom prenosimo obavijest glavne tajnice HSPS-a Dragane Majcen, o nominaciji članova našeg kluba, višestrukih državnih prvaka, te evropskih i svjetskih viceprvaka, Zorana Plohla i Tatsiane Lahvinovich za najbolji sportski par/posadu/štafetu u 2010. godini., nagradu koju dodjeljuje HOO:

" Poštovani,
izuzetno mi je zadovoljstvo izvijestiti vas o još jednom povijesnom događaju za Hrvatski športski plesni savez.
Naime, naši državni prvaci, viceprvaci Europe i viceprvaci svijeta Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich nominirani su od strane povjerenstva Hrvatskog olimpijskog odbora  u kategoriji najboljeg športskog para, štafete ili posade u 2010. godini.
Proglašenje pobjednika održati će se 27. prosinca 2010. godine na svečanosti Velikog dana hrvatskog športa.
Ovim putem čestitamo Zoranu i Tatsiani na nominacijama koji su to zasigurno zaslužili zahvaljujući dugogodišnjem požrtvovnom radu u športskom plesu.

Srdačan pozdrav,
Dragana Majcen, Glavna tajnica HŠPS-a"

12.12.2010.
Danas je u Šangaju održano Grand Slam finale u latinskoameričkim plesovima na kojem su naši prvaci Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich osvojili sjajno drugo mjesto. Čestitamo!
Poredak:
cakovec 1. Alexey Silde - Anna Firstova (Rusija)
2. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
3. Andrey Zaytsev - Anna Kuzminskaya (Rusija)
4. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
5. Vladimir Karpov – Marvia Tzaptashvilli (Rusija)
6. Timur Imametdinov – Ekaterina Nikolaeva (Rusija)

11.12.2010.
Jučer su u na Maribor Openu u konkurenciji Rising Star Latin prvi put nastupili Mislav Grivičić i Martina Čehko. Osvojili su 31. mjesto.

06.12.2010.
Drugog dana Croatia Opena održan je bodovni turnir za starije kategorije. Naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mladeži C Marijan Kešinović i Deborah Šuker bili su sedmi u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih ST D2, Goran Petrinjac i Anamarija Mišljenović osvojili su treće mjesto. U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su bili šesti u ST te treći u LA plesovima

Dunja i Mladen nastupili su i u open dijelu turnira. U konkurenciji odraslih u standardnim plesovima, podijelili su 51. mjesto.

05.12.2010.
Jučer su na bodovnom turniru u sklopu Croatia Opena u Varaždinu nastupila dva naša para i to u konkurenciji mlađe mladeži C. Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg su bili drugi u ST te deveti u LA plesovima , dok su Valentino Krajačić i Martina Galant bili deveti u standardnim, a šesti u LA plesovima.

Na open dijelu turnira u konkurenciji mlađe mladeži Zoran Margetić i Ena Beč su bili sedmi u ST te osmi u LA, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg su bili trinaesti u ST te petnaesti u LA dok su Valentino Krajačić i Martina Galant bili četrnaesti u ST te šesnaesti u latinskoameričkim plesovima.
U elitnoj konkurenciji odraslih u latinskoameričkim plesovima pobijedili su Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich.

21.11.2010.
Na turniru koji se danas održava u Zagrebu naši su parovi postigni sljedeće rezultate:
Osnovci Tomislav Teški i Lara Puškarić osvojili su četvrto mjesto među 14 parova u LA D2.
U konkurenciji mlađe mladeži C Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg su bili drugi u ST te četvrti u LA plesovima , dok su Valentino Krajačić i Martina Galant bili sedmi u standardnim, a osmi u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih ST D2, Goran Petrinjac i Anamarija Mišljenović osvojili su drugo mjesto.
U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su bili osmi u ST te jedanaesti u LA plesovima, dok su Zvonimir Fras i Amadea Bilanović bili deseti u ST plesovima.

14.11.2010.
Zoran i Tanja obranili su naslov viceprvaka svijeta u latinskoameričkim plesovima! Čestitamo!!
Poredak u finalu:

1. Alexey Silde - Anna Firstova (Rusija)
2. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
3. Andrey Zaytsev - Anna Kuzminskaya (Rusija)
4. Aniello Langella - Khrystina Moshenska (Italija)
5. Valentin Chmerkovskiy - Darya Chesnokova (SAD)
6. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)

13.11.2010.
Pogledajte intervju koji su Zoran i Tanja dali članici predsjedništva IDSF-a Heidi Götz.

13.11.2010.
Na turniru koji je danas održan u Sevnici Spinove boje branili su Mladen Mihalić i Dunja Jagetić. U konkurenciji odraslih C bili su drugi u standardnim plesovima, dok su u latinskoameričkima pobijedili između osam parova. I druge dvije medalje odnijeli su parovi iz Hrvatske. Čestitamo!

07.11.2010.
Dok smo se mi natjecali u Samoboru, Zoran i Tatsiana imali su zadnju provjeru svoje forme pred Svjetsko prvenstvo u latinskoameričkim plesovima koje će se uskoro održati u New Yorku. Protekle subote pobijedili su na turniru u Bologni. Poredak u finalu:
1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Aniello Langella - Khrystina Moshenska (Italija)
3. Gabriele Pasquale Goffredo - Francesca Tocca (Italija)
4. Pavel Pasechnik - Francesca Berardi (Italija)
5. Andrea De Angelis - Uliana Fomenko(Italija)
6. Umberto Gaudino - Louise Heise (Italija)
7. Vicenzo Marinello - Sara Casini (Italija)

07.11.2010.
Jučer je u Samoboru održan plesni turnir na kojem je PS Spin sudjelovao kao suorganizator zajedno s ŠPK Samobor. Naši parovi postigli su sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić bili su četvrti u ST D3 i šesti u LA D3. Osnovci Tomislav Teški i Lara Puškarić osvojili su treće mjesto u LA D2.
U konkurenciji mlađe mladeži C, Valentino Krajačić i Martina Galant bili su četvrti i u ST i u LA, dok su Zoran Margetić i Ena Beč bili treći i u ST i u LA u konkurenciji B.
U konkurenciji mladeži C, naši novi članovi Marijan Kešinović i Deborah Šuker bili su deveti u ST, dok su u LA osvojili treće mjesto.
U konkurenciji odraslih ST D2, Goran Petrinjac i Anamarija Mišljenović osvojili su treće mjesto. U konkurenciji odraslih C, Zvonimir Fras i Amadea Bilanović podijelili su deveto mjesto u ST plesovima, dok su u LA bili sedmi.

25.10.2010.
Jučer je u Virovitici održano PH u kombinaciji 10 plesova. Spinovci su postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađih osnovaca Lovro Peraković i Marina Margetić osvojili su osmo mjesto.
U konkurenciji mlađe mladeži Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su šesto, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg deveto, a Valentino Krajačić i Martina Galant jedanaesto mjesto.
U konkurenciji odraslih Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su petnaesti, a Zvonimir Fras i Amadea Bilanović šesnaesti.

Našem klubu pridružio se par Marijan Kešinović i Deborah Šuker kojih se svi sjećamo iz prošlogodišnjeg SupetTalent Showa. Marijan i Deborah plešu u konkurenciji mladeži C. Dobro nam došli!

20.10.2010.
Jučer je u Brentwoodu, u Engleskoj, započeo trodnevni plesni turnir, na kojem su prvog dana u latinskoameričkim plesovima pobijedili naši Zoran i Tanja.
Poredak u finalu:
1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Neil Jones - Ekaterina Sokolova (Engleska)
3. Jurij Batagelj - Jagoda Štrukelj (Slovenija)
4. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup(Danska)
5. Valentin Chmerkovskiy - Darya Chesnokova (SAD)
6. Ferdinando Iannaccone - Yulia Musikhina (Njemačka)

16.10.2010.
Danas je u Velikom Trojstvu kraj Bjelovara održan plesni turnir na kojem su naši plesači postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži C u standardnim plesovima Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg osvojili su drugo, a Valentino Krajačić i Martina Galant četvrto mjesto među 14 parova. U latinskoameričkim plesovima Franko Leon i Patricia osvojili su sedmo, a Valentino i Martina osmo mjesto među 20 parova.
U konkurenciji odraslih C u standardnim plesovima Josip Šimetin i Kristina Bolfek bili su četvrti, a Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osmi, dok su u latinskoameričkim plesovima Josip i Kristina bili šesti, a Mladen i Dunja sedmi.

10.10.2010.
U Platja d'Aro, u Španjolskoj, jučer je održan posljednji ovogodišnji Latin Grand Slam turnir na kojem su Zoran i Tatsiana pobijedili ostala 44 para te tako prešli u vodstvo na Grand Slam ljestvici. Čestitamo!

Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Aniello Langella - Khrystyna Moshenska (Italija)
3. Vladimir Karpov - Maria Tzaptashvilli (Rusija)
4. Timur Imametdinov - Ekaterina Nikolaeva (Rusija)
5. Troels Bager - Ina Jeliazkova (Danska)
6. Dmitry Pugachov - Elena Zyuzyukina (Rusija)
7. Valentin Voronov - Alina Imrekova (Rusija)

01.10.2010.
U organizaciji Zagrebačkog sportskog plesnog saveza danas je počeo trodnevni trening kamp namijenjen pripremama zagrebačkih plesača za državno prvenstvo u kombinaciji 10 plesova. Spinovci su se kampu pridružili u velikom broju nadajući se da će se ovakvi programi na radost i korist zagrebačkih plesača održavati i ubuduće.

25.09.2010.
Kiša ne odustaje, ali ne odustaju ni plesači. Danas su Spinovci na plesnom turniru u Karlovcu ponovo postigli odlične rezultate.
Mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić bili su drugi u ST D2 te četvrti u LA D2 što im je donijelo bodove za prelazak u kategoriju D3 u obje vrste plesova. Čestitamo!
Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg osvojili su drugo mesto među 11 parova u MM ST C, te četvrto među 15 parova u LA plesovima. U žestokoj konkurenciji mlađe mladeži C odlično su se snašli Valentino Krajačić i Martina Galant trećim mjestom u ST te šestim u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su šesto mjesto u ST, te peto u LA plesovima, dok su Zvonimir Fras i Amadea Bilanović u ST plesovima podijelili deseto, a u LA osvojili osmo mjesto.

18.09.2010.
Prvi ovosezonski turnir održan je danas u kišnom Krškom. Spinovci su postigli sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić bili su prvi i u ST D2 i u LA D2. Zoran Margetić i Ena Beč nastupili su konkurenciji mlađe mladeži ST B i osvojili peto mjesto. U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić osvojili su peto, a Zvonimir Fras i Amadea Bilanović sedmo mjesto dok su u LA C Mladen i Dunja bili treći, a Zvonimir i Amadea peti.

05.09.2010.
Odlične vijesti stižu iz Kalifornije! Na četvrtom ovogodišnjem Latin Grand slamu održanom u Irvineu, Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich osvojili su prvo mjesto. Čestitamo!

Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
3. Valentin Chmerkovskiy - Daria Chesnokova (SAD)
4. Vitaly Panteleev - Daria Glukhova(Rusija)
5. Pavel Pasechnik - Francesca Berardi (Italija)
6. Gabriele Goffredo - Francesca Tocca (Italija)
7. Vincenzio Mariniello - Sara Casini (Italija)

03.09.2010.
Danas je završio i drugi (a za neke plesače i treći) dio ljetnih priprema. Proteklog tjedna naporno se treniralo pod vodstvom Nataše Ambrož, Blaža Pocajta, Viktorije Savanović, Ljiljane Hanžek i Tomislava Valdeca.

27.08.2010.
Spinovci su se danas vratili iz Ljubljane s priprema održanih u prijateljskom plesnom klubu Urška. Kroz naporna, ali ispunjena četiri dana vodili su ih iskusni kondicijski i plesni treneri. Kraj priprema obilježili su danas zajedničkim izletom (a neki i kupanjem!) na Bled.

20.08.2010.
Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich osvojili su u konkurenciji 336 sportskoplesnih parova iz čitavoga svijeta drugo mjesto na German Openu, jednom od najvećih i najjačih svjetskih sportskoplesnih natjecanja koje se svake godine u kolovozu tradicionalno održava u Stuttgartu. Ispred njih ostali su samo aktualni prvaci svijeta iz Rusije. Ovog je puta pobjeda nad prvacima svijeta bila bliže nego ikad pa su Zoran i Tatsiana uspjeli Rusima "skinuti" prvo mjesto u paso dobleu. Čestitamo im na ovom fantastičnom uspjehu i želimo još bolje rezultate u skoroj budućnosti!

Poredak u finalu:

1. Alexey Silde - Anna Firstova (Rusija)
2. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
3. Andrey Zaitsev - Anna Kuzminskaya (Rusija)
4. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
5. Aniello Langela - Khrystyna Moshenska (Italija)
6. Imametdinov, Timur - Nikolaeva, Ekaterina (Rusija)

19.06.2010.
Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich su viceprvaci Evrope u LA plesovima!!!!! Pogledajte snimku polufinalnog jivea, final solo rumbu i proglašenje pobjednika.
Poredak u finalu:

1. Alexey Silde - Anna Firstova (Rusija)
2. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
3. Aniello Langela - Khrystyna Moshenska (Italija)
4. Jurij Batagelj - Jagoda Strukelj (Slovenija)
5. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
6. Gabriele Goffredo - Antonella Goffredo (Italija)

Na prvenstvu koje je održano u češkoj Ostravi, viceprvaci Hrvatske Ištvan Varga i Gabriela Pilić osvojili su 49. mjesto.

19.06.2010.
Na turniru Trofej grada Zadra održanom danas naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić bili su drugi u ST D2 dok su u LA D2 pobijedili. Osnovci Tomislav Teški i Lara Puškarić bili su osmi u ST D2, dok su u LA D2 osvojili šesto mjesto između 16 parova.
U konkurenciji mlađe mladeži ST D2 Livio Dužić i Olga Brandić osvojili su drugo mjesto te su s tim bodovima prešli u kategoriju D3. Čestitamo! Livio i Olga su u LA D3 osvojili osmo mjesto.
U konkurenciji mlađe mladeži C Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg su bili drugi u ST, dok su u LA plesovima bili sedmi.
U konkurenciji odraslih ST D3 pobijedili su Zvonimir Fras i Amadea Bilanović te su s ovim bodovima prešli su u kategoriju C. Čestitamo!

18.06.2010.
Na bodovnom turniru u Krškom naš je klub predstavljao samo jedan par. U konkurenciji odraslih ST B pobijedili su Matija Posavec i Vlatka Blažeković te su tako prešli u kategoriju ST A. Čestitamo!

12.06.2010.
cakovecNaši prvaci Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich održali su danas privatne satove za članove kluba te dva grupna sata kojima su prisustvovali i parovi iz drugih klubova. Za kraj su nam otplesali jednu rumbu, a mi smo ih ispratili s puno dobrih želja za zlatnu medalju na predstojećem Evropskom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima!

07.06.2010.
Jučer je u Riminiju održan Italian DanceSport Grand Prix 2010, a Zoran i Tatsiana su nastavili u pobjedničkom stilu. Čestitamo!
Poredak u finalu:
1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Aniello Langella - Khrystyna Moshenska (Italija)
3. Gabriele Pasquale Goffredo - Antonia Goffredo (Italija)
4. Charles Guillaume Schmitt - Elena Salkhova (Francuska)
5. Yury Simachev - Anastasia Klokotova (Rusija)
6. Ferdinando Iannaccone - Yulia Musikhina (Italija)

Pogledajte pobjedničku rumbu.

06.06.2010.
I na današnjem turniru u Splitu, Marina i Lovro su ponovili jučerašnje rezultate: druga mjesta u konkurenciji mlađih osnovaca D2. A ponovili su i kupanjac na Bačvicama :-D

05.06.2010.
Na tradicionalni turnir u Makarskoj otišla je mala, ali odabrana ekipa: mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić pod vodstvom trenera Tomislava Valdeca. Lovro i Marina su osvojili druga mjesta i u ST i u LA plesovima u kategoriji D2.

02.06.2010.
urska1S velikim zadovoljstvom obavještavamo hrvatsku sportskoplesnu javnost da prvi put u povijesti imamo pobjednike najpoznatijeg i najvažnijeg svjetskog plesnog natjecanja - Blackpool Dance Festivala!
Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich jučer su ponijeli tu laskavu titulu ispred slovenskog para Batagelj - Štrukelj. Čestitamo od srca!
Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Jurij Batagelj - Jagoda Štrukelj (Slovenija)
3. Neil Jones - Ekaterina Sokolova (Engleska)
4. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
5. Valentin Chmerkovskiy - Daria Chesnokova (SAD)
6. Dorin Frecautanu - Roselina Doneva (Moldavija)

30.05.2010.
Jučer je Tuzli održan bodovni turnir na kojem su nastupila dva naša para.
U konkurenciji mlađe mladeži Livio Dužić i Olga Brandić prvi put su nastupili u kategoriji LA D3 i osvojili peto mjesto.
U konkurenciji odraslih D3 Zvonimir Fras i Amadea Bilanović pobijedili su i u standardnim plesovima i u latinskoameričkim plesovima. S ovim bodovima prešli su u kategoriju LA C. Čestitamo (posebno Amadei)!

23.05.2010.
cakovecDanas je u Čakovcu održan bodovni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži D2 Livio Dužić i Olga Brandić bili su deveti u ST te drugi u LA plesovima. Livio i Olga s ovim su bodovima prešli u kategoriju LA D3. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži C Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg su bili četvrti u ST, dok su u LA plesovima bili sedmi.
U konkurenciji odraslih D3 Zvonimir Fras i Amadea Bilanović su bili drugi u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkima pobijedili.
U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su trinaesti u ST te šesti u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih ST B Matija Posavec i Vlatka Blažeković su bili osmi.

16.05.2010.
Na bodovnom turniru održanom danas u Vinkovcima naši su parovi ostvarili sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži D2 Livio Dužić i Olga Brandić bili su četvrti u ST D2 te drugi u LA D2.
U konkurenciji odraslih D3 u obje vrste plesova pobijedili su Zvonimir Fras i Amadea Bilanović.
U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su šesti u ST te peti u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih ST B Matija Posavec i Vlatka Blažeković su bili peti.

15.05.2010.
Na plesnom turniru koji je danas održan u Cazinu, u BiH, naši su parovi postigli odlične rezultate.
U konkurenciji osnovaca C Juraj Bjelac i Sara Zulić pobijedili su i u ST i u LA plesovima.
U konkurenciji mlađe mladeži C Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg pobijedili su ST, dok su u LA plesovima bili drugi.
U svom prvom nastupu u konkurenciji odraslih D3 u obje vrste plesova pobijedili su i Zvonimir Fras i Amadea Bilanović.
U konkurenciji odraslih ST C pobijedili su Tomislav Valdec i Ines Janjoš, drugi su bili Mladen Mihalić i Dunja Jagetić, a treći Mislav Grivičić i Martina Čehko. Tomislav i Ines, te Mislav i Martina s ovim su bodovima prešli u konkurenciju ST B. Čestitamo!!
Mladen i Dunja plesali su i u konkurenciji LA C, gdje su također bili drugi.
U konkurenciji odraslih ST B Matija Posavec i Vlatka Blažeković su bili treći.

14.05.2010.
Danas je u Ljubljani u organizaciji našeg prijateljskog plesnog kluba 'Urška' održan bodovni turnir na kojem su nastupila tri naša para.
U konkurenciji mlađe mladeži D2, Livio Dužić i Olga Brandić pobijedili su i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima. U konkurenciji odraslih C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić također su bili pobjednici u obje vrste plesova. U konkurenciji odraslih ST B pobijedili su Matija Posavec i Vlatka Blažeković.

10.05.2010.
Na bodovnom turniru koji je održan u sklopu tradicionalnog Slovenian Opena u Kopru, naši jedini predstavnici Matija Posavec i Vlatka Blažeković, osvojili su prvo mjesto u konkurenciji odraslih ST B.

03.05.22010.
Proteklog vikenda održan je Transilvania International Dance Cup 2010 u rumunjskom gradu Baia Mare.Na IDSF Open Latin dijelu natjecanja pobijedili su Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich.

03.05.2010.
Proteklog vikenda u Zagrebu je održan Zagreb Open. Na bodovnom turniru naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić bili su sedmi i u ST D2 i u LA D2. Osnovci Tomislav Teški i Lara Puškarić bili su deveti u LA D2. Osnovci Matija Lovreković i Petra Božurić pobijedili su ST D2, dok su u LA D2 bili četvrti. U konkurenciji osnovaca C Juraj Bjelac i Sara Zulić bili su drugi i u ST i u LA plesovima.
U konkurenciji mlađe mladeži ST D2 pobijedili su Gabrijel i Marija Golub, peti su bili Livio Dužić i Olga Brandić, a sedmi Matej Kolak i Sara Kotaranin. Matej i Sara su u LA D1 bili četvrti te tako prešli u kategoriju D2. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži LA D2 Livio i Olga bili su peti, a Gabrijel i Marija sedmi.
Valentino Krajačić i Martina Galant svoj pobjednički pohod kroz D kategorije danas su završili prvim mjestom u latinskoameričkim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži C, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg u jakoj su konkurenciji bili sedmi u finalu ST, te trinaesti u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih ST C Tomislav Valdec i Ines Janjoš osvojili su treće mjesto, dok su među odraslima LA C Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili četvrti.
U open dijelu turnira Juraj Bjelac i Sara Zulić su u konkurenciji osnovaca osvojili druga mjesta i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima. Nastupili su i u konkurenciji mlađe mladeži, gdje su bili četrnaesti u ST te osamnaesti u LA plesovima. Zoran Margetić i Ena Beč su u konkurenciji mlađe mladeži LA bili petnaesti.
Među odraslima u standardnim plesovima, Matija Posavec i Vlatka Blažeković podijelili su 36. mjesto.

29.04.2010.
Svim plesačima čestitamo Svjetski dan plesa!

27.04.2010.
U subotu je u Kišinjevu, u Moldaviji, održan IDSF International open turnir na kojem su pobijedili Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich.

18.04.2010.
Jučer je u Kranju održan bodovni turnir na kojem su nastupila dva naša para i to samo u standardnim plesovima. Mislav Grivičić i Martina Čehko pobijedili su u konkurenciji odraslih C, dok su Matija Posavec i Vlatka Blažeković bili treći u konkurenciji odraslih AB.

17.04.2010.
Na turniru Banja Luka Open održanom danas u dvorani Borik, naši su parovi postigli odlične rezultate.
Juraj Bjelac i Sara Zulić pobijedili su i standardnim i u latinskoameričkim plesovima u konkurenciji osnovaca Basic. Tomislav Valdec i Ines Janjoš bili su drugi u standardnim plesovima u konkurenciji odraslih Basic.
U Open dijelu turnira, Zoran Margetić i Ena Beč bili su drugi i u standardnim i u latinskoameričkim plesovima u konkurenciji mlađe mladeži.
Čestitamo svima!

10.04.2010.
Na turniru koji je danas održan pod promotivnim nazivom 'Trofej grada Križevaca', Spinovci su ponovo ostvarili odlične rezultate.
U konkurenciji mlađe mladeži ST D1 Matej Kolak i Sara Kotaranin pobijedili su 13 parova i tako prešli u kategoriju ST D2. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži Gabrijel i Marija Golub bili su četvrti između 14 parova u svom prvom nastupu u ST D2, te drugi od 13 parova u LA D1 te su tako prešli u kategoriju LA D2. Čestitamo!
Valentino Krajačić i Martina Galant svoj pobjednički pohod kroz D kategorije danas su završili prvim mjestom u standardnim plesovima, dok im u latinskoameričkima nedostaje nekoliko bodova za C kategoriju. Čestitamo!
D kategorije su iza sebe danas ostavili i Josip Klanfar i Mateja Crnolatec pobjedama u konkurenciji starije mladeži. Čestitamo!
U prvom nastupu u konkurenciji odraslih LA C, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić uspjeli su ući u finale te su na kraju bili sedmi.
U konkurenciji odraslih ST B, Matija Posavec i Vlatka Blažeković osvojili su sedmo mjesto.

03.04.2010.
Na turniru koji je danas održan u Krškom, nastupila su dva naša para: Mislav Grivičić i Martina Čehko su u konkurenciji odraslih ST C bili četvrti, a Matija Posavec i Vlatka Blažeković u konkurenciji odraslih B treći.

28.03.2010.
Jučer je u Osijeku održan bodovni turnir za D kategorije. Kao sjajan uvod u državno prvenstvo u latinskoameričkim plesovima svi naši parovi koji su nastupili na njemu, odnijeli su prva mjesta!
Valentino Krajačić i Martina Galant u konkurenciji mlađe mladeži D3, Josip Klanfar i Mateja Crnolatec u konkurenciji starije mladeži D3 te Zvonimir Fras i Amadea Bilanović u konkurenciji odraslih D2. Zvonimir i Amadea su s ovim bodovima prešli u kategoriju D3 u obje vrste plesova. Čestitamo!

urska1Na državnom prvenstvu u latinsko američkim plesovima Spinovci su osvojili dva zlata! Juraj Bjelac i Sara Zulić pobijedili su u konkurenciji osnovaca, a Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich treći put zaredom u konkurenciji odraslih. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži Zoran Margetić i Ena Beč bili su šesti, dok su u konkurenciji odraslih Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su dvadesetšesti.
urska1

S dvije zlatne medalje naš klub s plesnim klubom Ritam dijeli prvo mjesto među najuspješnijim klubovima na ovom prvenstvu!

U Spin se vratio naš stari član Dominik Juriša koji sada pleše s Anamarijom Mišljenović. Njen bivši partner Hrvoje Marinović odustao je od plesa zbog fakultetskih obaveza. Franciska Klanfar također ima novog partnera - sada pleše s Ivicom Šarićem.

19.03.2010
urska1Na basic dijelu turnira u Subotici, osnovci Juraj Bjelac i Sara Zulić osvojili su odlična treća mjesta u standardnim i u latinskoameričkim plesovima u konkurenciji parova iz čak pet zemalja. Čestitamo!
U kategoriji Rising Star ST, Matija Novosel i Ivana Udovičić bili su petnaesti.

13.03.2010.
Danas je u Đakovu održan plesni turnir na kojem su naši parovi postigli odlične rezultate.
U konkurenciji mlađe mladeži C, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg bili su odlični drugi u ST i sedmi u LA plesovima.
Josip Klanfar i Mateja Crnolatec su u konkurenciji starije mladeži pobijedili i u ST i u LA plesovima.
U konkurenciji odraslih D2, Zvonimir Fras i Amadea Bilanović pobijedili su u ST, dok su u LA plesovima bili sedmi.
Mladen Mihalić i Dunja Jagetić pobijedili su u konkurenciji odraslih LA D3 te su s tako osvojenim bodovima prešli u C kategoriju. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih ST C Tomislav Valdec i Ines Janjoš su osvojili treće mjesto.
U konkurenciji odraslih ST B, Matija Posavec i Vlatka Blažeković osvojili su četvrto mjesto.

07.03.2010.
Na Latin Grand Slam turniru koji je danas održan u Tokiju, Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich su osvojili treće mjesto. Poredak u finalu:

1. Alexey Silde - Anna Firstova (Rusija)
2. Andrey Zaytsev - Anna Kuzminskaya (Rusija)
3. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
4. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
5. Vladimir Karpov - Maria Tzaptashvili (Rusija)
6. Gabriele Goffredo - Antonella Goffredo (Italija)

07.03.2010.
Na turniru koji je danas održan u Murskoj Soboti, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg bili su jedanaesti i u ST i u LA plesovima.
U prvom zajedničkom nastupu, Josip Klanfar i Mateja Crnolatec su u konkurenciji starije mladeži pobijedili u ST plesovima dok su u LA bili drugi.
Filip Brozović i Valentina Žugčić su pobijedili u konkurenciji odraslih LA D3 te su s tako osvojenim bodovima ušli u kategoriju C. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih ST C, Josip Šimetin i Kristina Bolfek bili su peti, a Tomislav Valdec i Ines Janjoš drugi. Josip i Kristina su među odraslima LA C osvojili treće mjesto.
U konkurenciji odraslih ST B, Matija Posavec i Vlatka Blažeković osvojili su treće mjesto.

15.02.2010.
Na Open latin turniru La Classique du Quebec, održanom u petak u Montrealu, Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich su osvojili prvo mjesto. Poredak u finalu:

1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Valentin Chmerkovskiy - Daria Chesnokova (SAD)
3. Anton Belyayev - Antoaneta Popova (Kanada)
4. Jean-Philippe Milot - Laurence Bolduc (Kanada)
5. Daniils Kutuzovs - Karolina Swietoniowska (Kanada)
6. Alan Gilin - Anastasia Trutneva (Kanada)

14.02.2010.
Danas je u Bjelovaru održan plesnim turnir pod prigodnim nazivom 'Valentino'. Naši su parovi postigli sljedeće odlične rezultate:
Mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić bili su drugi u ST D1 te četvrti u LA D2. S ovim bodovima prešli su u kategoriju D2 u standardnim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji osnovaca C, Juraj Bjelac i Sara Zulić pobijedili su državne prvake u standardnim plesovima, a prvo su mjesto osvojili i u latinskoameričkim plesovima.
U konkurenciji mlađe mladeži, Valentino Krajačić i Martina Galant pobijedili su i u svom prvom nastupu u ST D3, i u svom zadnjem nastupu u LA D2 jer su s ovim bodovima prešli u LA D3. Čestitamo!
Nakon što su nepravedno ostali bez finala u konkurenciji mlađe mladeži ST C, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg bili su šesti u LA C. U svom prvom nastupu u konkurenciji mlađe mladeži ST B, Zoran Margetić i Ena Beč su osvojili treće mjesto.
Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su drugi u konkurenciji odraslih LA D3. U konkurenciji odraslih ST BA, Matija Posavec i Vlatka Blažeković osvojili su sedmo mjesto.

13.02.2010.
Danas je na poznatom plesnom portalu www.dancesportinfo.com objavljen intervju s našim državnim prvacima Zoranom Plohlom i Tatasianom Lahvinovich u kojem možete pročitati sve o tome kako su počeli plesati, kako su postali plesni par, što ih veseli i što ih nasmijava.

07.02.2010.
U Antwerpenu, u Belgiji, jučer je održan prvi ovogodišnji Latin Grand Slam turnir. Zoran i Tatsiana nastavljaju s odličnim rezultatima: osvojili su drugo mjesto, opet iza aktualnih svjetskih prvaka. Čestitamo!
Poredak u finalu:
1. Alexey Silde - Anna Firstova (Rusija)
2. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
3. Andrey Zaytsev - Anna Kuzminskaya (Rusija)
4. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
5. Vladimir Karpov - Maria Tzaptashvli (Rusija)
6. Timur Imametdinov - Ekaterina Nikolaeva(Rusija)

31.01.2010.
U Koprivnici je jučer održan bodovni turnir za D kategorije, na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić bili su drugi i u ST D1 i u LA D1. S ovim bodovima prešli su u kategoriju D2 u latinskoameričkim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji mlađe mladeži D2, Valentino Krajačić i Martina Galant pobijedili su u standardnim, dok su u latinskoameričkim plesovima bili treći. S ovim bodovima prešli su u kategoriju D3 u standardnim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih D2, Zvonimir Fras i Amadea Bilanović bili su drugi u ST i prvi u LA. U konkurenciji odraslih LA D3 Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su bili treći.

urska1U poslijepodnevnim satima započelo je i Prvenstvo Hrvatske u standardnim plesovima. Prvi put u pet godina postojanja, Spinovci se s jednog državnog prvenstva vraćaju s čak tri medalje!
Mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić osvojili su brončanu medalju, osnovci Juraj Bjelac i Sara Zulić srebrnu, a među mlađom mladeži, Zoran Margetić i Ena Beč su bili brončani. Čestitamo!
I ostali parovi koji su nastupili na državnom prvenstvu, ostvarili su zapažene rezultate:
Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg bili su deveti u konkurenciji mlađe mladeži, Karlo i Doris Domladovac peti konkurenciji mladeži, dok su u konkurenciji odraslih Tomislav Valdec i Ines Janjoš osvojili odlično deseto, a Josip Šimetin i Kristina Bolfek šesnaesto mjesto

30.01.2010.
urska1U Pforzheimu, u Njemačkoj, danas je održan turnir Goldstatpokal 2010. Zoran i Tatsiana bili su drugi, iza aktualnih svjetskih prvaka.
Poredak u finalu:


1. Alexey Silde - Anna Firstova (Rusija)
2. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
3. Andrey Zaytsev - Anna Kuzminskaya (Rusija)
4. Vladimir Karpov - Maria Tzaptashvli (Rusija)
5. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
6. Yuriy Simachev - Anastasia Klokotova (Rusija)

26.01.2010.
urska1Protekle subote je u Parizu održan turnir Masters of Paris-Bercy. Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich uspješno su obranili prošlogodišnji naslov! Pogledajte snimku finala.
Poredak u finalu:


1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich - Hrvatska
2.. Neil Jones - Ekaterina Sokolova - Engleska
3. Charles-Guillaume Schmitt - Elena Salikhova - Francuska
4. Vincenzo Marinello - Sara Casini - Italija
5. Simon Voelbel - Regina Murtasina - Njemačka
6. Damir Haluzan - Anna Mashchyts - Slovenija

21.01.2010.
urska1Na jučerašnjem Amateur Latin eventu održanom u sklopu plesnog festivala UK Open Championship 2010 naši predstavnici Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich osvojili su fantastično 1. mjesto u konkurenciji 212 plesnih parova. Čestitamo na prekrasnom početku nove plesne sezone!
Poredak u finalu:


1. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich - Hrvatska
2. Jurij Batagelj - Jagoda Štrukelj - Slovenija
3. Neil Jones - Ekaterina Sokolova - Engleska
4. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup - Danska
5. Valentin Chmerkovskiy -  Dariya Chesnokova - SAD
6. Dorin Frecautanu - Roselina Doneva - Moldavija

Pristigle su čestitke i od predsjednika Hrvatskog športskog plesnog saveza:

Drage plesačice i plesači, športaši, sudionici i ljubitelji športskog plesa,
dana 20. siječnja održano je svjetski poznato natjecanje UK Open 2010 u Bournemouthu, Englskoj, gdje su Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich, članovi PK Spin, na najljepši mogući način promovirali Hrvatsku i športski ples osvojivši zlatnu medalju.
Vjerujem kako hrvatski športski plesni parovi u Zoranu i Tatsiani imaju najbolji mogući uzor jer su neiscrpan izvor motivacija i inspiracija za bolji trening i bolji rezultat.

Draga Tatsiana i Zorane, iako se čini kao jedna u nizu, ova je čestitka posebna i unikatna baš kao i svaki vaš uspjeh. Od srca vam u ime Hrvatskog športskog plesnog saveza i u svoje osobno zahvaljujem i čestitam na osvojenom zlatu i promociji Hrvatske na najuspješniji način.

Nenad Židak
Predsjednik HŠPS-a

18.01.2010.
urska1Ovog tjedna od 19 - 21.01.2010. održava se prestižno natjecanje pod nazivom UK Open Championship 2010 u engleskom gradu Bournemouthu. Jedini predstavnici RH su naši članovi Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich koji slove kao favoriti za pobjedu u kategoriji latinskoameričkih plesova.


24.12.2009.
Plesni klub 'Spin' organizira zimske pripreme od 4. do 8. siječnja. Cijena je 300 kn, a uključuje 5 sati baleta, po 5 grupnih sati latinskoameičkih i standardnih plesova, 4 sata isplesavanja, te vođene kondicijske pripreme. Gosti treneri su Blaž Pocajt i Peter Majzelj. Za sve informacije nazovite na 099 3344111.

23.12.2009.
Parovi PK 'Spin' će u periodu od 26. do 29. prosinca u Ljubljani prisustvovati  pripremama za nadolazeće državno prvenstvo u ST plesovima. Pripreme organizira naš prijateljski klub PK 'Urška' , a sastojat će se od grupnih sati i isplesavanja.

20.12.2009.
Na turniru koji je jučer održan pod promotivnim nazivom "Hrvatska pleše u Virovitici" u pravoj zimskoj atmosferi, ali i pred ispunjenim gledalištem, naši su parovi ostvarili sljedeće rezultate:
Mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić bili su četvrti u ST D1 te peti u LA D1.
U svom prvom nastupu u konkurenciji osnovaca C, Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg bili su četvrti u standardnim, te jedanaesti u latinskoameričkim.plesovima. Juraj Bjelac i Sara Zulić bili su u istoj konkurenciji treći u standardnim te osmi u latinskoameričkim plesovima.
U svom prvom nastupu u konkurenciji mlađe mladeži D2, Valentino Krajačić i Martina Galant pobijedili su jedanaest parova u standardnim, te četrnaest parova u latinskoameričkim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih ST D3 Filip Brozović i Valentina Žugčić pobijedili su šest parova i tako osvojili bodove za C kategoriju. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih LA D3 Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su bili treći, a Filip i Valentina četvrti.
U konkurenciji odraslih ST BA, Matija Posavec i Vlatka Blažeković osvojili su četvrto mjesto.

15.12.2009.
urska1Prekjučer je Šangaju održano finale IDSF Latin Grand Slama u kojem se našlo 11 najboljih sportskih plesnih parova na IDSF Grand Slam ljestvici. Prvi put se koristio novi način ocjenjivanja, a prema njemu, Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich osvojili su odlično 2. mjesto, ponovo iza svjetskih prvaka Alexeja Sildea i Anne Firstove iz Rusije, te tako završili svoju najuspješniju godinu dosad. Čestitamo!

15.12.2009.
urska1Jučer je PK 'Spin' prigodnom plesnom produkcijom, dodjelom priznanja i klupskih poklona proslavio svojih prvih pet godina. Počašćeni smo dolaskom predsjednika HŠPS-a g. Nenada Židaka, naših penzića, roditelja i prijatelja kluba te im od srca zahvaljujemo na njihovom doprinosu našem radu. Pozdravljamo i sve koji su bili spriječeni bolešću ili drugim obavezama. Vidimo se na sljedećoj godišnjici!

Josip i Franciska Klanfar, te Bruno Bulat i Mateja Crnolatec više ne plešu zajedno. Novi plesni par su Josip i Mateja, dok Franciska traži novog partnera.

07.12.2009.
Sjajne su rezultate naši plesači ostvarili na maratonskom bodovnom turniru koji je jučer održan u Varaždinu. Počeli su oko 10 sati mlađi osnovci Lovro Peraković i Marina Margetić koji su na prvom zajedničkom turniru bili peti u ST D1 te šesti u LA D1.
U konkurenciji mlađe mladeži D1, Valentino Krajačić i Martina Galant ponovo su osvojili prva mjesta i u ST i u LA te tako na svom tek trećem nastupu osvojili bodove za prelazak u kategoriju D2 u obje vrste plesova. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih D1, Zvonimir Fras i Amadea Bilanović pobijedili su u ST i bili drugi u LA. Oni su također ekspresno prešli u D2 kategoriju u obje vrste plesova. Čestitamo!
U konkurenciji mladeži Karlo Domladovac i Doris Domladovac osvojili su šesta mjesta i u ST C i u LA C te su osvojili bodove potrebne za prelazak u B kategoriju u obje vrste plesova. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih ST D3 Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su prvi, a Filip Brozović i Valentina Žugčić deseti. Mladen i Dunja su s ovim bodovima prešli u kategoriju C u standardnim plesovima. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih LA D3 Mladen i Dunja su bili drugi, a Filip i Valentina četvrti.
Završili su tek oko 22 sata odrasli C. Josip Šimetin i Kristina Bolfek su u LA bili deseti dok su u standardnim plesovima Tomislav Valdec i Ines Janjoš osvojili drugo, a Mislav Grivičić i Martina Čehko osmo mjesto.
05.12.2009.
Na bodovnom turniru održanom jučer u sklopu velikog međunarodnog turnira Maribor Open, naša mala ali odabrana ekipa postigla je sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži D1, Valentino Krajačić i Martina Galant osvojili su prva mjesta i u ST i u LA.
U konkurenciji odraslih D1, Zvonimir Fras i Amadea Bilanović pobijedili su i u ST i u LA. U konkurenciji odraslih ST C Mislav Grivičić i Martina Čehko osvojili su peto mjesto.

14.11.2009.
Na bodovnom turniru koji je danas u Ljubljani organizirao naš prijateljski plesni klub "Urška" naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg su u ST D3 bili drugi i time osvojili bodove za prijelaz u C kategoriju. Čestitamo! U LA D3, Franko i Patricia su osvojili prvo mjesto.
U konkurenciji osnovaca C, Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su druga mjesta i u ST i u LA.
U konkurenciji mlađe mladeži D1, Valentino Krajačić i Martina Galant osvojili su prva mjesta i u ST i u LA.
U konkurenciji odraslih D1, Zvonimir Fras i Amadea Bilanović pobijedili su i u ST i u LA. U konkurenciji odraslih C, u ST su pobijedili Tomislav Valdec i Ines Janjoš, treći su bili Mislav Grivičić i Martina Čehko, a četvrti Josip Šimetin i Kristina Bolfek. Josip i Kristina su u LA C bili drugi. U konkurenciji odraslih ST B, Matija Posavec i Vlatka Blažeković osvojili su treće mjesto.

08.11.2009.
Na bodovnom turniru koji je danas održan u Sevnici, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži, u svom prvom zajedničkom nastupu, Valentino Krajačić i Martina Galant pobijedili su u ST D1 i u LA D1.
U konkurenciji odraslih D1, također u svom prvom zajedničkom nastupu, pobijedili su i Zvonimir Fras i Amadea Bilanović, i to i u ST i u LA.
U konkurenciji odraslih ST C pobijedili su Tomislav Valdec i Ines Janjoš dok su Josip Šimetin i Kristina Bolfek bili šesti, a Mislav Grivičić i Martina Čehko sedmi. Josip Šimetin i Kristina Bolfek su u konkurenciji odraslih LA C osvojili treće mjesto.

07.11.2009.
Hrvatska ima svjetske viceprvake u latinskoameričkim plesovima!!!

urska1U napetom finalu Svjetskog prvenstva održanog večeras u Mariboru, Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju!

Čestitamo!!!


Pogledajte snimku solo sambe.

Poredak u finalu:

1. Alexey Silde - Anna Firstova (Rusija)
2. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
3. Andrey Zaytsev - Anna Kuzminskaya (Rusija)
4. Jurij Batagelj - Jagoda Strukelj (Slovenija)
5. Martino Zanibellato - Michelle Abildtrup (Danska)
6. Gabriele Goffredo - Antonella Goffredo (Italija)

Drugi hrvatski par, Davor Marčetić i Branka Bartol, plasirao se na 65. mjesto.

Svjetsko prvenstvo u latinskoameričkim plesovima je pred vratima. Zoran i Tatsiana su ovog tjedna na završnim pripremama. Želimo im puno uspjeha!

Više o svjetskom prvenstvu možete naći na www.worldlatin2009.si

03.11.2009.
Proteklog vikenda smo uz pomoć Maria Župančića Fotoholika i uz Gordana Gledeca Deymosa asistenciju u prostorima hotela The Regent Esplanade fotografirali naše sportske plesne parove. Iza scene slikao i dokumentirao nas je Ivica Drusany koji je objavio prve neslužbene fotografije našeg kluba (prvi dio, drugi dio, treći dio).

Zahvaljujemo im na trudu i strpljenju i nestrpljivo očekujemo fotke!

25.10.2009.
Jučer je u Šoštanju, u Sloveniji, održan bodovni turnir na kojem su naši parovi ponovo postigli sjajne rezultate.
U konkurenciji odraslih ST C Mislav Grivičić i Martina Čehko su pobijedili dok su Josip Šimetin i Kristina Bolfek bili drugi. Josip i Kristina su pobijedili u LA C.
Matija Posavec i Vlatka Blažeković su pobijedili i u ST B, i u svom prvom nastupu u LA A.

18.10.2009.
U Novom mestu, u Sloveniji, danas je održan bodovni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg bili su drugi u ST D3, dok im je također drugo mjesto u LA D3 donijelo bodove za C kategoriju. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su prvi u ST D3, a pobijedili su i u svom prvom nastupu u LA D3.
Matija Posavec i Vlatka Blažeković su bili šesti u ST B.

17.10.2009.
Na bodovnom turniru danas održanom u Daruvaru, naši parovi postigli su sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg su pobijedili u ST D3, dok su u LA D3 bili treći. Juraj Bjelac i Sara Zulić osvojili su sedmo mjesto u ST C.
U konkurenciji mladeži Karlo Domladovac i Doris Domladovac osvojili su drugo mjesto u ST C dok su u LA C bili peti.
U konkurenciji odraslih Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su drugi u ST D3, dok su u LA D2 drugim mjestom osvojili bodove za prelazak u kategoriju D3. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih ST C Tomislav Valdec i Ines Janjoš su bili drugi dok su Josip Šimetin i Kristina Bolfek bili šesti. Josip i Kristina su u LA C bili osmi.
Matija Posavec i Vlatka Blažeković su bili peti u LA B.

16.10.2009.
Na International Championship 2009 održanom u Brentwoodu, gradu 40km udaljenom od Londona, Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich tek su se zagrijavali za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Mariboru. U finalu, koje je održano u Royal Albert Hallu bili su drugi, a konačan poredak slijedi:

1. Alexey Silde - Anna Firstova (Rusija)
2. Zoran Plohl - Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
3. Jurij Batagelj - Jagoda Strukelj (Slovenija)
4. Andrey Zaytsev - Anna Kuzminskaya (Rusija)
5. Martino Zanibellato / Michelle Abildtrup (Danska)
6. Neil Jones - Ekaterina Sokolova (Engleska)


11.10.2009.
Ovog vikenda je u Srpcu, BiH, održan turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
U prvom zajedničkom nastupu, u konkurenciji osnovaca, Juraj Bjelac i Sara Zulić su u ST C pobijedili, kao i Franko Leon Tokalić i Patricia Herceg u LA D3. Čestitamo!
U konkurenciji odraslih, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić pobijedili su u ST D3. U konkurenciji odraslih ST C Tomislav Valdec i Ines Janjoš su pobijedili dok su Mislav Grivičić i Martina Čehko bili drugi.
Tomislav i Ines okušali su se i u OPEN ST dijelu turnira i osvojili solidno 31. mjesto.

Nakon što su održana sva tri državna prvenstva za 2009. godinu, s ponosom donosimo tabelu uspješnosti klubova:

Klub Ukup. Zlato Srebro Bronca
1. ŠPK 'Harmony'
14
7
2
2. PS 'Spin' - Zagreb
4
4
-
3. ŠPK 'Bolero' - Osijek
4
3
-
1
4. PK 'D&D' - Osijek
3
2
-
1
5. ŠPK 'Optimus'
5
2
1
2
6. PK 'Fredi' - Zagreb
4
2
1
1
7. PK 'Lolita'
1
1
-
-
8. ŠPK 'Top Step' - Sisak
6
-
4
2
9. PC 'Zagreb' - Zagreb
8
-
3
5
10. PC 'Ritam'
6
-
2
4
11. PS 'Takt' - Varaždin
3
-
1
2
12. ŠPK 'Bjelovar'
1
-
1
-
12. ŠPK 'Samobor'
1
-
1
-
12. ŠPK 'Mimica' - Split
1
-
1
-

05.10.2009.
urska1Jučer je u Samoboru održano Prvenstvo Hrvatske u kombinaciji 10 plesova. U lijepoj atmosferi pune nove sportske dvorane nastupila su tri naša para.
U konkurenciji osnovaca Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su svoj treći ovogodišnji naslov prvaka.

U konkurenciji mladeži Karlo Domladovac i Doris Domladovac osvojili su šesto mjesto između deset parova.
U konkurenciji odraslih Matija Posavec i Vlatka Blažeković su osvojili četrnaesto mjesto.

01.10.2009.
Na današnjem prijemu u Hrvatskom sportskom plesnom savezu, predsjednik Nenad Židak uručio je Zoranu Plohlu i Tatsiani Lahvinovich zahvalnicu za promicanje sportskog plesa i Hrvatske u svijetu.

28.09.2009.
U Karlovcu je jučer održan bodovni turnir na kojem su naši parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji mlađe mladeži, Filip Husnjak i Martina Galant su u ST C osvojili treće, a u LA C peto mjesto. U konkurenciji mladeži Karlo Domladovac i Doris Domladovac osvojili su drugo mjesto i u ST C i u LA C.
U konkurenciji odraslih, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić bili su drugi u ST D3 dok su u LA D2 pobijedili, Filip Brozović i Valentina Žugčić bili su šesti u ST D3 te peti u LA D3. U konkurenciji odraslih ST C Tomislav Valdec i Ines Janjoš su pobijedili dok su Mislav Grivičić i Martina Čehko bili četvrti. Matija Posavec i Vlatka Blažeković su bili sedmi u ST BA dok su u LA B bili peti. Čestitke svima!

Tin Husnjak, Matko Lipovac i Olga Brandić prestali su se baviti plesom. Marina Margetić sada pleše s Lovrom Perakovićem, Patricia Herceg s Frankom Leonom Tokalićem, a Juraj Bjelac sa Sarom Zulić. Mate Pleić dobio je ispisnicu, a Amadea Bilanović traži novog partnera. Svima želimo mnogo uspjeha!

27.09.2009.
urska1 Na IDSF turniru Beodance koji je ovog vikenda osmi put održan u Beogradu, Zoran Margetić i Ena Beč osvojili su četvrto mjesto između 12 parova u standardnim plesovima dok su u latinskoameričkim bili peti između 9 parova.

Čestitamo!

21.09.2009.
Jučer je u Anconi, u Italiji, održan IDSF Open Latin turnir na kojem su u sklopu napornih priprema za svjetsko prvenstvo nastupili i pobijedili Zoran Plohl i Tatsiana Lahvinovich.

20.09.2009.
Na bodovnom turniru jučer održanom u Krškom, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji osnovaca ST C Zoran Margetić i Ena Beč bili su drugi, dok su u LA C osvojili treće mjesto. U konkurenciji mlađe mladeži, Filip Husnjak i Martina Galant su u ST C osvojili deveto, a u LA C deseto mjesto.
U konkurenciji Starije mladeži Josip Klanfar i Franciska Klanfar bili su prvi i u ST D3 i u LA D2. S ovim bodovima Josip i Franciska prešli su u kategoriju LA D3. Čestitamo!
U konkurenciji Odraslih, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su pobijedili i u ST D2 i u LA D2 (i prešli u LA D3!), Mate Pleić i Amadea Bilanović su pobijedili i u ST D3 i u LA D3, Mislav Grivičić i Martina Čehko su pobijedili u ST C, a Matija Posavec i Vlatka Blažeković su pobijedili u ST B dok su u LA B bili drugi. Čestitke svima!

14.09.2009.
Na 3. redovnoj Skupštini Zagrebačkog sportskoplesnog saveza Plesni klub "Spin" postao je punopravni član ove plesne organizacije.

12.09.2009.
Na turniru koji je danas održan u Sloveniji, u Domžalama, naši su parovi postigli sljedeće rezultate:
U konkurenciji Starije mladeži Josip Klanfar i Franciska Klanfar bili su prvi i u ST D3 i u LA D2.
U konkurenciji Odraslih, Mladen Mihalić i Dunja Jagetić su pobijedili i u ST D2 i u LA D2, Mate Pleić i Amadea Bilanović su pobijedili i u ST D3 i u LA D3, Mislav Grivičić i Martina Čehko su pobijedili i u ST C i LA C, a Matija Posavec i Vlatka Blažeković su pobijedili u ST B dok su u LA B bili drugi. Čestitke svima!

06.09.2009.
Jučer je Irvineu, SAD, održan latin Grand Slam turnir. Zoran i Tanja uvjerljivo su pobijedili. Evo poretka:

1. Zoran Plohl / Tatsiana Lahvinovich (Hrvatska)
2. Martino Zanibellato / Michelle Abildtrup (Danska)
3. Gabriele Goffredo / Antonella Goffredo (Italija)
4. Nikolay Voronovich / Maria Nikolshina (Rusija)
5. Evgeniy Smagin / Polina Kazachenko (Rusija)
6. Timo Kulczak / Mabuse Motshegetsi (Njemačka)

29.08.2009.
Jučer su se članovi našeg kluba vratili s međunarodnih priprema održanih proteklog tjedna u ljubljanskom plesnom klubu Urška. Dan treninga izgledao je ovako:

09:00 - 10:00 posebna fizička priprema za plesače – Tina Jarc Šifrar, Peter Majzelj, Tanja Lahvinovich
10:15 - 11:00 tehnički trening LA – Barbara Nagode Ambrož
11:00 - 11:45 lekcija 1 – Tanja Lahvinovich; Maja Geršak; Peter Majzelj; Zoran Plohl
12:00 - 17:00 privatni sati, samostalni trening
17:00 - 17:45 tehnički trening ST - Blaž Pocajt; Nataša
18:00 - 18:45 lekcija 2 - Tomislav Valdec; Metka Mesesnel Bizilj; Anastassia Novozhilova; salsa
19:00 - 20:30 isplesavanje - Metka Mesesnel Bizilj

Uz naporan rad i učenje, našlo se i vremena za zabavu:
kuglanje, razgledavanje Ljubljane i kupanje na bazenu.

Fotogalerija

 

 

Arhiva