Plesna škola

Plesni tečajeviPlesni tečajevi

Plesni tečaj za početnike i napredne, plesna poduka za mladence, privatna plesna poduka, društveni, latinskoamerički i standardni plesovi, dječji plesni tečaj, salsa, sportski ples... Sve to i više možete naći u plesnoj školi Spin!

Utemeljitelji Plesne škole Spin i svi njezini instruktori su istinski zaljubljenici u ples koji čvrsto vjeruju u to da svatko može naučiti plesati - dopustite nam da vam pokažemo kako!

Naši početni tečajevi odvijaju se u zabavnoj i opuštenoj atmosferi koja je idealna za usvajanje osnova latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova. Možda vi smatrate kako ste izgubljeni slučaj, rođeni s dvije lijeve noge i bez imalo smisla za ritam, ali će vas naši entuzijastični instruktori vrlo brzo razuvjeriti i od vas napraviti samouvjerene i samostalne plesače koji će jednako lako prepoznati i otplesati kako cha-cha-cha i jive, tako i bečki valcer, fokstrot ili tango.

Svi zainteresirani mogu se na naše tečajeve upisati pojedinačno ili u paru. U grupu se upisuje uvijek isti broj muških i ženskih osoba. Škola aktivno stimulira polaznike/-ice da se upisuju u muško-ženskim parovima odobravajući značajan popust na mjesečnu cijenu tečaja. Plesne tečajeve možemo organizirati po dogovoru i u vašem poduzeću, udruzi, školi i sl. s popustom i do 50% od redovne cijene.

Posebne pogodnosti na cijene tečajeva Posebne pogodnosti na cijene naših tečajeva i drugih vidova plesne poduke sukladno ponudama objavljenim na internim web stranicama tih tvrtki ostvaruju svi djelatnici sljedećih tvrtki i njihovi bližnji:

PBZ grupa
T-HT d.d.
Hypo Alpe Adria Group
Erste Group Bank
  Siemens d.d.
L'Oréal Adria d.o.o.
Franck d.d.
SMART Grupa

sponzori

Početni tečaj latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova

Ovaj dvomjesečni tečaj namijenjen je apsolutnim početnicima. Odvija se dinamikom jedanput ili dvaput tjedno, ovisno o vašim preferencijama, u trajanju od dva školska sata (90 minuta).

Svim polaznicima sugeriramo nadogradnju ovog tečaja naprednim tečajem u svrhu stjecanja optimalne razine znanja i samopouzdanja na plesnom podiju. Tijekom tečaja naučiti ćete i kontinuirano nadograđivati znanja iz sljedećih plesova:

Početni plesni tečaj 1x tjedno po 90' Napredni plesni tečaj 1x tjedno po 90'
Prvi mjesec rada Drugi mjesec rada Treći mjesec rada

engleski valcer
cha-cha-cha
discofox

salsa
slowfox
quickstep
bečki valcer
nadogradnja starog gradiva
jive
samba

nadogradnja starog gradiva
Početni plesni tečaj 1x tjedno po 90' (prva dva mjeseca rada) Mjesečna članarina po polazniku
Svi koji se upišu u M/Ž paru 200kn
Srednjoškolci 170kn                             Akcija Srednjoškolski popusti
Studenti 210kn
Radno aktivni građani  240kn
Grupe od 4 i više M/Ž parova 190kn

Početni plesni tečaj 2x tjedno po 90' Napredni plesni tečaj 2x tjedno po 90'
Prvi mjesec rada Drugi mjesec rada Treći mjesec rada

engleski valcer
cha-cha-cha
disco fox
slowfox  

salsa
quickstep
bečki valcer
jive
nadogradnja starog gradiva
samba
rumba
tango
bachata
nadogradnja starog gradiva 
Početni plesni tečaj 2x tjedno po 90' (prva dva mjeseca rada) Mjesečna članarina po polazniku
Svi koji se upišu u M/Ž paru 280kn
Studenti/srednjoškolci 300kn
Radno aktivni građani  320kn
Grupe od 4 i više M/Ž parova 270kn

Napredni tečaj latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova

Ovaj tečaj nastavlja se na gradivo početnog tečaja i traje mjesec dana (eventualno i dulje na zahtjev grupe polaznika).

Odvija se dinamikom jedanput ili dvaput tjedno, ovisno o vašim preferencijama, u trajanju od dva školska sata (90 minuta). Tijekom naprednog tečaja ćete osim nadograđivanja znanja usvojenih tijekom dva mjeseca početnog tečaja naučiti plesati i ove plesove:

Napredni plesni tečaj 1x tjedno po 90' Napredni plesni tečaj 2x tjedno po 90'

jive
samba

nadogradnja starog gradiva

samba
rumba
tango
bachata
nadogradnja starog gradiva 

Napredni plesni tečaj 1x tjedno po 90' (treći mjesec rada) Mjesečna članarina po polazniku
Svi koji se upišu u M/Ž paru 180kn
Srednjoškolci 170kn                                    Akcija Srednjoškolski tečajevi
Studenti 200kn
Radno aktivni građani  220kn
Grupe od 4 i više M/Ž parova 170kn
Polaznike koji tromjesečnu članarinu za početni i napredni tečaj žele uplatiti jednokratno honoriramo dodatnim popustom pa će njih tečaj ukupno stajati samo 550kn po osobi!
Napredni plesni tečaj 2x tjedno po 90' (treći mjesec rada) Mjesečna članarina po polazniku
Svi koji se upišu u M/Ž paru 260kn
Studenti/srednjoškolci 280kn
Radno aktivni građani  300kn
Grupe od 4 i više M/Ž parova 250kn
Polaznike koji tromjesečnu članarinu za početni i napredni tečaj žele uplatiti jednokratno honoriramo dodatnim popustom pa će njih tečaj ukupno stajati samo 800kn po osobi!

 

Rekreativni tečaj

Ukoliko ste završili barem tri mjeseca početnog i naprednog tečaja u Plesnoj školi Spin ili nekoj drugoj plesnoj školi možda ste baš vi idealan kandidat za polaznika našeg rekreativnog tečaja.

Gradivo ovog tečaja nije ustaljeno i umnogomu ovisi o dostignutoj razini plesnih sposobnosti njegovih polaznika.

Naši instruktori redovito podučavaju polaznike novim figurama i zajedno s njima slažu tehnički i fizički zahtjevnije plesne koreografije. Na taj način naši iskusniji polaznici uvijek mogu naučiti nešto novo i postupno usavršavati svoj plesni izričaj bez da se odlučuju na natjecateljsko bavljenje plesom.

Rekreacija 1x tjedno po 90' Mjesečna članarina po polazniku
Svi koji se upišu u M/Ž paru 200kn
Studenti/srednjoškolci 200kn
Radno aktivni građani  220kn
Grupe od 4 i više M/Ž parova 190kn

Salsa

Salsa je energičan, zabavan, opušten i globalno popularan karipski društveni ples koji se pleše na iznimno zaraznu glazbu stvaranju koje su se posvetile stotine glazbenika diljem svijeta.

Ovaj minimalno dvomjesečni tečaj namijenjen je apsolutnim početnicima kako u salsi, tako i u plesu općenito. Odvija se dinamikom jedanput tjedno u trajanju od dva školska sata.

U našoj plesnoj školi podučavamo najpopularniji svjetski salsa stil koji je nastao u New Yorku. Mnogi polaznici naših klasičnih multidisciplinarnih tečajeva odlučuju se nadopuniti svoj plesni raspored u našoj školi upravo ovim tečajem.

Ukoliko ovaj tečaj smatrate pravim izborom za vas ne oklijevajte, nazovite nas na 098/130 40 50 ili nam se obratite putem naše kontakt forme.

Salsa plesni tečaj 1x tjedno po 90'

Mjesečna članarina po polazniku

Svi koji se upišu u M/Ž paru
200kn
Studenti/srednjoškolci
210kn
Radno aktivni građani
240kn
Grupe od 4 i više M/Ž parova 190kn

Ekspresni tečaj za mladenceEkspresni tečaj za mladence

Ne znate plesati, a vaše vjenčanje je gotovo pred vratima i pada vam mrak na oči? Ne očajavajte, za mladence, kao i za njihove kumove s pratnjama, osmislili smo posebni grupni ubrzani dvotjedni tečaj (4x2 školska sata) tijekom kojeg ćete uz minimalni trošak u ugodnoj atmosferi okruženi ljudima u situaciji jednakoj vašoj, dobiti priliku adekvatno usvojiti osnove svih plesova neophodnih na jednoj klasičnoj hrvatskoj svadbi – engleskog i bečkog valcera te naravno nezaobilaznog disco-foxa/dvokoraka. Opširnije

Za one mladence koji su neskloni grupnoj poduci i traže potpunu pažnju plesnih instruktora, imaju posebne glazbene želje i/ili žele do krajnjih granica dotjerati svoj glazbeno-scenski nastup predviđen za dan vjenčanja uvijek preporučamo rezerviranje privatne poduke direktnim pozivom na naš kontakt telefon 098/130 40 50 ili slanjem upita putem naše kontakt forme.

Ekspres dvotjedni plesni tečaj za mladence 4x 90'

 

Ekspres dvotjedni plesni tečaj za mladence 4x 90' 400kn po osobi

Tečajevi za osnovnoškolceTečajevi za osnovnoškolce

Plesna škola Spin organizira početne tečajeve latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova za osnovnoškolce svih uzrasta s tendencijom da se polaznike potiče da po završetku pripremnog perioda od četiri mjeseca razmisle o početku aktivnog bavljenja sportskim plesom unutar sportske sekcije naše plesne škole.

Opširnije

Najveći naglasak u radu s djecom stavljamo na usađivanje ljubavi prema plesu i stvaranje zabavnog okruženja u kojem se može lako naučiti mnogobrojne ritmove i plesove te razvijati djetetove društvene vještine i sposobnost djelovanja u skladnoj grupi. Nema djeteta koje ne bi bilo kadar uspješno prevladati izazove koje plesna škola postavi pred njega. Plesna škola mladima usađuje dodatnu disciplinu, iznimno pozitivno utječe na tjelesnu koordinaciju i fizičku spremu djeteta te im daje iznimno samopouzdanje i pričinja zadovoljstvo. Glazba koju koristimo i plesovi koje podučavamo su uvijek prikladni dobi polaznika i pažljivo odabrani temeljem godina praktičnog iskustva u podučavanju plesnih tehnika za uspješno stvaranje solidnih osnova za kontinuirano razvijanje mišićne memorije djece i naglašavanje važnosti plesne kulture u njihovim životima.

Sukladno interesu zagrebačkih osnovnih škola Plesna škola Spin svake školske godine u većem ili manjem opsegu provodi i svoj projekt "Zagreb pleše" koji je zamišljen s ciljem da se zagrebačkim osnovnoškolcima omogući upoznavanje sa svijetom plesa i sportskog plesa pod što povoljnijim financijskim uvjetima ili čak, u najboljem slučaju, besplatno.

Početni plesni tečaj za osnovnoškolsku djecu 1x tjedno po 90'  
Osnovnoškolci 100 kn

Svi učenici i/ili roditelji zainteresirani za naše tečajeve za osnovnoškolce mogu nam se javiti na broj telefona 098/130 40 50 ili nam se obratiti putem naše kontakt forme za informacije o upisima.

Organizacija korporativnih društvenih događanjaOrganizacija korporativnih i ostalih društvenih događanja

Došlo je vrijeme da počnete razmišljati o organizaciji tradicionalne zabave u vašoj tvrtki, udruzi ili klubu povodom proslave Božića, Nove Godine, uspješnih poslovnih rezultata ili neke slične prigode? - nazovite nas kako bismo popričali o mogućnosti da osmislimo prigodni zabavni program koji bi odgovarao vašim željama i potrebama...

Opširnije

Društvena ili korporativna druženja na temu "Ples sa zvijezdama"

Druženja je moguće organizirati u vašem ili našem adekvatnom prostoru, a okvirno uključuju sljedeće stavke:
Zabavnu poduku osnova društvenih plesova po vašem izboru
Show nastupe profesionalnih sportskoplesnih parova - Plesna škola Spin je matični klub ovogodišnjih favorita za titulu svjetskih prvaka u latinskoameričkim plesovima Zorana Plohla i Tatsiane Lahvinovich pa nije nemoguće da, uz dovoljno ranu najavu, vaš poslovni ili neki drugi događaj svojim show nastupom uveličaju i svjetski prvaci osobno
Uključivanje svih prisutnih u niz jednostavnih plesnih igara
Glazbu za sve ukuse
Mogućnost organiziranja prigodnih popratnih domjenaka (catering)
Dobrodošle su skupine svih veličina

Za više informacija nazovite nas na 098/130 40 50 ili nam pošaljite poruku putem naše kontakt forme te nam izrazite svoje želje.

Poklon bonovi Plesne škole SpinPoklon bonovi Plesne škole Spin

Tražite ideju za inovativan i jedinstven poklon svojim bližnjima?

Poklon bon Plesne škole Spin može biti krojen sukladno vašim željama i proračunu. Mnogi ljudi odlučuju se darivati svoje bližnje plesnim uslugama naše škole za rođendane, godišnjice i slične prigode...najpopularniji su kao poklon budućim mladencima povodom objave zaruka čime im darujete priliku da pravodobno i kvalitetno uvježbaju njihov prvi svadbeni ples i sve ostale plesove koji su im potrebni da provedu nezaboravnu svadbenu večer punu elegantnih i veselih plesnih koraka.

Kakve god da jesu vaše potrebe, samo nas nazovite na 098/130 40 50 ili nam se javite putem naše kontakt forme i za vas ćemo prirediti idealni poklon u obliku personaliziranog poklon bona!!!