O nama

Plesna škola Spin je mlada škola društvenih plesova koja je utemeljena u Zagrebu u prosincu 2004. godine. U tom smo se relativno kratkom vremenu, postavljanjem izuzetno visokih standarda plesne edukacije, uspješno nametnuli kao jedna od najpropulzivnijih zagrebačkih plesnih škola, stvarajući redom najbolje natjecateljske i rekreativne plesne parove na lokalnoj i državnoj razini.

Posebnu pažnju oduvijek poklanjamo stalnom održavanju visoke kvalitete u svemu čime se bavimo, a naš spektakularni uspjeh na svjetskoj razini i iznimna reputacija koju je naša škola stekla u posljednjih par godina dokaz su naše posvećenosti ostvarivanju zadanih ciljeva.

Fokus djelovanja Plesne škole Spin je na stvaranju zabavne i opuštene obiteljske atmosfere kako za naše polaznike koji tek ulaze u svijet plesa, tako i za naše napredne rekreativce i ambiciozne članove sportskoplesnog kluba. U našoj ponudi nalazi se mnoštvo raznih opcija za učenje plesa, a podučavamo gotovo sve aktualne plesne stilove uključujući latinskoameričke, standardne i društvene plesove, salsu i mnoge druge.


Plesna škola Spin svim interesentima nudi sljedeće:

Početne tečajeve latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova
Rekreativne tečajeve za napredne
Pakete plesne poduke za mladence i/ili kumove
Privatnu poduku za sve željne potpune pažnje instruktora
Početne tečajeve za osnovnoškolce
Aktivno bavljenje sportskim plesom na natjecateljskoj razini
Organizaciju korporativnih društvenih događanja
Show nastupe naših profesionalnih parova
i mnogo toga drugoga....

U Plesnoj školi Spin se uvijek dešava nešto novo i zabavno – za informacije o recentnim i budućim zbivanjima dovoljno je pratiti novosti na naslovnici. Za sve ostale informacije o događanjima u našoj organizaciji, posebnim ponudama, realizaciju predbilježbi za tečajeve ili privatne sate, pozivamo vas da nas kontaktirate putem naše kontakt forme ili direktno telefonski na 098/130 40 50. Vaše zadovoljstvo nam je primarni cilj!

Veselimo se upoznati vas uskoro u Plesnoj školi Spin!